SON DAKİKA
Hava Durumu

'Nilüfer'in yaralarını 'AK PARTİ' saracak'

ÖZLEM ATAÇ Yerel seçimler için iddialı bir şekilde çalışmalarını sürd

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2019 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2019 19:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Nilüfer'in yaralarını 'AK PARTİ' saracak'
ÖZLEM ATAÇ

Yerel seçimler için iddialı bir şekilde çalışmalarını sürdüren AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, “Allah’ın izniyle 31 Mart 2019’da AK Parti’yle Mutlu Nilüfer hedefimize ulaşacağız. Bu kez kazanan Nilüferliler olacak. Nilüfer’in yaralarını AK Parti saracak” dedi.
AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay ve ekibi Nilüfer’de seçimi kazanmak için çalışmalarına hız verdi. Göreve başladıkları 27 Ocak 2018 tarihinden itibaren Nilüfer’de seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, “Ben ve yönetim kurulunda görev alan dava arkadaşlarım, Nilüfer’in tüm sorunlarını direkt olarak vatandaşlarımız ve şehirleşme konusunda uzman arkadaşlarımızla istişare ettik. Bunun sonucunda en ufak bir abartı veya yanlış bilginin yer almadığı Nilüfer raporunu oluşturduk. Tabir-i caizse Nilüfer’in röntgenini çektik. Sorunları ve çözüm önerilerini detaylı olarak yazdığımız raporu, kentimizin dinamikleriyle paylaştık. Bahse konu sorunların bir kısmının çözümü noktasında adımların atıldığını görüyoruz. Bu da bizleri oldukça mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

“20 YILDIR KAN KAYBEDİYOR”
31 Mart 2019 akşamı Nilüfer’de sandıktan AK Parti ve Necati Şahin’in çıkması için bu dönemde gece-gündüz demeden çalışacaklarını kaydeden Ufuk Ay, 20 yıllık kötü yönetim döneminde Nilüfer’in ve Nilüfer Belediyesi’nin ağır yara aldığını, 20 yıldır kan kaybeden Nilüfer’in yaralarını, 31 Mart 2019’dan itibaren AK Parti’nin saracağını söyledi. Nilüfer’i daha yaşanabilir bir kent yapmak için tüm projelerin hazır olduğunu kaydeden Başkan Ufuk Ay, projelerini sahada vatandaşlara anlattıklarını ve güzel tepkilerle karşılaştıklarını belirtti. Ay, “Bursamızın en önemli turizm değerleri arasında yer alan Gölyazı, Hasanağa, Dağyenice ve Misi’yi, Ülkemizin nadide güzellikleri arasına sokmak için çalışacağız. Kentimizin bu önemli güzellikleri, hak ettiği değeri AK Parti Belediyeciliği ile bulacak” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.