SON DAKİKA
Hava Durumu

Nişanlılar bu kursa

Yıldırım Belediyesi, bir sosyal sorumluluk projesine daha el atarak, yeni evlenen veya evlenecek olan çiftlere “evliliğe hazırlık ve aile danı

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2013 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2013 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım Belediyesi, bir sosyal sorumluluk projesine daha el atarak, yeni evlenen veya evlenecek olan çiftlere “evliliğe hazırlık ve aile danışmanlığı” eğitimi veriyor. 


Başarıyı Arttırma Merkezi (BAM) ve Yıldırım Belediyesi iş birliği ile Barış Manço Kültür Merkezi’nde 1 ay sürecek olan eğitim programı hafta başladı. Kursiyerlere 8 ders verilecek. Bu derslerin her birinde farklı konular işlenerek, yaşanmış hikâyelerle eğitim programı zenginleştirilecek. Kişilik ve şahsiyet eğitmenleri tarafından verilen eğitimlerin ilk dersinde, “ailede sevgi, saygı, güven, aileler arası uyum ve beklentiler” ele alındı. Sonraki derslerde ise ortak değerlerin oluşturulması, öz kültürümüz, kişilik ve şahsiyet eğitiminin aile kurmadaki önemi, ailede asalet, kişilikli ve şahsiyetli çocuk sahibi olma ve yetiştirme gibi konular işlenecek. Gençler ilk dersi ilgiyle takip etti. Örnek ailelerin yaşantılarının paylaşıldığı eğitim interaktif olarak samimi bir havada gerçekleştirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.