SON DAKİKA
Hava Durumu

O iki köy için Mustafa Esgin devreye girdi

Bursa'da komşu köye dayak atmasıyla gündeme gelen Akçalar Köyü ile şiddete maruz kalan Fadıllı köyü sakinleriyle bir araya gelen AK Part

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2018 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2018 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
O iki köy için Mustafa Esgin devreye girdi
Bursa'da komşu köye dayak atmasıyla gündeme gelen Akçalar Köyü ile şiddete maruz kalan Fadıllı köyü sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin birlik, beraberlik ve kardeşlik çağrısı yaptı. 
Milletvekili Mustafa Esgin, Akçalar ve Fadıllı mahallesini ziyaret ederek, Fadıllı Muhtarı Mehmet İşef, Akçalar Muhtarı Mehmet Ali Keser ve köylülerle bu meseleyi görüştü. Gençler arasında gelişen küçük çaplı kavga olaylarının son bulması adına her türlü tedbirin alınacağını ve iki köy arasındaki kardeşlik ve akrabalık bağlarının bozulmasına asla izin vermeyeceklerini ifade eden Esgin, şunları söyledi: “Fadıllı ve Akçalar mahallelerimiz birbirlerine komşu olan, birbirlerine kız alıp kız vermiş olan iki güzel mahallemiz. Bazen gençlerin arasındaki küçük olaylar eğer önlem alınmazsa daha farklı ve iletişimden kopuk bir şekilde toplumsal olaylara dönüşebiliyor. İki mahallemiz için de bu küçük ve münferit olayların aradaki bu kardeşlik ve akrabalık bağlarına zarar vermesine asla müsaade etmeyeceğiz. Böyle bir tehlikeyi de açıkçası görmüyoruz. Ben bu anlamda iki mahallemizin vatandaşlarıyla bir araya geldik. Muhtarlarımızdan da bilgi aldık. Gençler arasındaki küçük problemleri büyütmeden ama yok da kabul etmeden çözümler bulacağız. Genç kardeşlerimize birliğin, beraberliğin, ülkemizde kardeşlik hikayeleri yazmanın ne kadar güzel bir şey olduğunu yine onlardan aldığımız ilhamla anlatma gayreti içerisindeyiz. Benim de ayrıca seçim bölgem olan iki mahallemizde çok güzel anılarım var. Bu iki güzel mahallemizdeki güzel insanlara da kardeşlik yakışır.” (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.