SON DAKİKA
Hava Durumu

O seyahat firmalarına ceza geliyor!

Bursa Şehirlerarası ve Uluslararası Otobüs Terminali’ni kullanmayıp mahalle aralarından aldıkları yolcuları yurtdışına götüren firmalara

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2015 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2015 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
O seyahat firmalarına ceza geliyor!
Bursa Şehirlerarası ve Uluslararası Otobüs Terminali’ni kullanmayıp mahalle aralarından aldıkları yolcuları yurtdışına götüren firmalara yaptırım uygulanacak.
Bursa´da, özellikle Balkan ülkelerine karayolu ile uluslararası yolcu taşımacılığı yapan otobüs firmalarının şehir merkezinde muhtelif noktalardan yolcu alıp indirmeleri, yolcuların ve çevrenin can güvenliğini tehdit ederken, terminali kullanan firmaların da tepkilerine yol açıyordu. Bursa Şehirlerarası ve Uluslararası Otobüs Terminali dışından kaçak kalkış yapan otobüs firmalarının terminalden kalkış yapmalarına yönelik olarak terminalde toplantı düzenlendi. Toplantıya BURULAŞ Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Alkan, Terminaller İşletme Müdürü Erol Keyfoğlu, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Önder Dülger, Ulaştırma Bakanlığı Bursa Bölge Müdürlüğü’nü temsilen Mehmet Eker, Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Denetim Şube Müdürü Mustafa Mutlu, Zabıta Komiseri Yaşar Özdemir, Zabıta Komiseri Tuncer Aktaş ve Uluslararası taşımacılık yapan firmaların temsilcileri katıldı. Toplantıda firmaların terminal dışında yolcu almamaları ve bırakmamaları yönünde görüş birliğine varıldı. Yapılan toplantıda uygulamanın yasal olmadığı yapılacak denetlemelerle otobüs firmalarının ve bu firmaları tercih eden yolcuların yasal yaptırımlarla karşılaşacağı hatırlatıldı. Bursa Terminali’nin 7/24 hizmet esasına dayalı, gerek güvenli gerekse konforlu ortamıyla Bursa halkının otobüs ile seyahat ettiği tüm destinasyonlara kalkışlarının sağlayabilecek hizmet kapasitenin üzerinde olduğu vurgulandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.