SON DAKİKA
Hava Durumu

Off-Road yine nefes kesecek

Kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan Off-Road yarışlarının yapılacağı alan, İnegöl Belediyesi tarafından düzenleniyor.50

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Off-Road yine nefes kesecek
Kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan Off-Road yarışlarının yapılacağı alan, İnegöl Belediyesi tarafından düzenleniyor.50 kilometre uzunluğundaki parkurda 6 özel etaptan oluşan organizasyon, eski Alanyurt çöplüğü mevkiinde Cumartesi ve Pazar günü gerçekleşecek.
Yarışların yapılacağı parkur İnegöl belediyesi tarafından düzenleniyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 6 Eylül’ün İnegöl’ün Kurtuluş Günü olduğunu söyledi.

KURTULUŞ’A FARKLI ETKİNLİKLER
Kurtuluş Gününü farklı etkinliklerle kutlayacaklarını belirten Başkan Aktaş; “Kutlamalar 4-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Çok farklı etkinlik organize ettik. Kutlamalara; 4 Eylül Cuma günü Kent Müzemizde açılışını yapacağımız ‘Zor yıllardan kurtuluşa’ adlı fotoğraf sergimizle başlayacağız. Kurtuluş etkinlikleri kapsamında 5-6 Eylül tarihlerinde Off-Road yarışları yapılacak. Bu sene Kurtuluş etkinliklerini farklı etkinlik ve aktivitelerle kutlamak istiyoruz. Hemşerilerimizi etkinliklere katılmaya davet ediyorum. 7 Eylül Pazartesi günü sünnet şölenimizin programını gerçekleştireceğiz. Belediyenin 145. Yılı anısına 145 çocuğumuzu sünnet ettireceğiz. Sünnet şöleniyle kurtuluş etkinliğini noktalamış olacağız” dedi.

YARIŞA DAVET
Off-Road yarışlarını daha önceki yıllarda da düzenlendiğini anımsatan Başkan Aktaş; “Çok büyük ilgi görmüştü. Bu sene de Cumartesi günü yarışların startını belediye önünden vereceğiz. Ben tüm ilçe halkımızı yarışlara davet ediyorum. Yarışlarda bu alanda piknik yapabilir. Off-Road adrenalin sporu.Bugün yarışların yapıldığı alanı incelemeye geldik. Off-Road’ın kendi ruhunda mücadele, zor arazi şartlarıyla uğraşma var. Bu alan yarışlara hazırlanıyor. Belediyemiz marifetiyle çalışmalar yapılıyor” diye konuştu.

2 GÜN SÜRECEK
Desteklerinden Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür eden İnegöl Off–Road Grubu Başkanı Ekrem Aydın ise; “Şuanda bulunduğumuz alan seyirci etabımız. Pazar günü seyircilerimiz için seyirci alanımız. Yarış için toplamda 6 etabımız var. Bu etap Cumartesi ve Pazar günü koşulacak. Yaklaşık 25 araç bekliyoruz. Baraj manzarasına karşı yarış yapılacak. Kazasız belasız güzel bir yarış temenni ediyorum” dedi.

ÖDÜL TÖRENİ ANCELACOMA’DA
Bu arada İlçe halkının yoğun ilgi göstermesi beklenen yarış, 5 Eylül Cumartesi günü İnegöl Belediyesi önünden verilecek olan seramonik start ile başlayacak. 6 Eylül Pazar günü başlayacak olan ikinci gün, saat 18.00’da Angelacoma Otel’de yapılacak olan ödül töreniyle son bulacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.