SON DAKİKA
Hava Durumu

Öğrencilerden Dündar'a teşekkür

Şehit Onbaşı Hakan Yutkun Anadolu Lisesi öğrencileri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret ederek, okullarına verdiği destek

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2015 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2015 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Öğrencilerden Dündar'a teşekkür
Şehit Onbaşı Hakan Yutkun Anadolu Lisesi öğrencileri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret ederek, okullarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

 

Osmangazi Belediyesi’nin çeşitli yatırımlarda bulunduğu 224 okuldan biri olan Şehit Onbaşı Hakan Yutkun Anadolu Lisesi öğrencileri, Okul Müdürü Vedat Demir ile birlikte Başkan Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Başkan Dündar’a Osmangazi Belediyesi tarafından okullarına yaptırılan çevre düzenleme ve cephe yenileme çalışmaları için teşekkür eden öğrenciler, okullarının daha modern bir görünüme kavuştuğunu söyledi.
Ördekli Kültür Kültür Merkezi’nde ağırladığı Şehit Onbaşı Hakan Yutkun Anadolu Lisesi Müdürü Vedat Demir ve öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak eğitim alanında yapılan yatırımlara büyük önem veriyoruz. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için ilçedeki okullarımıza çeşitli hizmetlerde bulunuyoruz. Milli eğitim tarihinin tek çatı altında inşa edilmiş en büyük okulu Uluslararası Murad Hüdavendigar Lisesi’ni Bursa’ya kazandırmak için gün sayıyoruz. Yine Mehmet Akif Mahallesi’nde inşa ettiğimiz Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulu’nda da çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Her iki okulumuz da önümüzdeki eğitim-öğretim yılında öğrencilerimize hizmet verecek. Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz” dedi.i.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.