SON DAKİKA
Hava Durumu

Öğrencilere 'İklimini Koru' Eğitimi  

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) çatısı altında çalışmalarını yürüten Bursa AB Bilgi Merkezi, AB İklim Eylem Haftası kapsamında etkinlik düz

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2017 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2017 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Öğrencilere 'İklimini Koru' Eğitimi   
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) çatısı altında çalışmalarını yürüten Bursa AB Bilgi Merkezi, AB İklim Eylem Haftası kapsamında etkinlik düzenledi. Toplumun tüm kesimlerini Avrupa Birliği (AB) hakkında bilgilendirme, AB - Türkiye ilişkileri hakkındaki ön yargıların önüne geçme ve halka yönelik doğru, düzenli ve tarafsız bilgi akışı sağlama hedefleri kapsamında faaliyetlerini sürdüren Bursa AB Bilgi Merkezi, AB İklim Eylem Haftası kapsamında bir dizi etkinliğe ev sahipliği yaptı.

ÖĞRENCİLER “İKLİMİNİ KORU” DEDİ

‘İklimini Koru’ mesajı ile iklim değişikliğindeki farkındalığı gençlere aktaran Bursa AB Bilgi Merkezi, bilgilendirmeye yönelik çalışmalara da imza attı. 25 – 27 Ekim tarihleri arasında Cavit Çağlar İlkokulu’ndan 200’e yakın öğrencinin katıldığı etkinliklerde Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nde iklim değişikliği ile ilgili deney alanları ziyaret edilerek, 2 ve 3 boyutlu iklim değişikliği konulu kısa filmler izlendi. Bio plastik ve güneş enerjisi ile çalışan pilli örümcek atölye çalışmaları da yapan öğrenciler, etkinliğin son günü fidan dikimi gerçekleştirerek ‘İklimini Koru’ dedi. (bülten)

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.