SON DAKİKA
Hava Durumu

Öğrencilere 'su bilinci' eğitimi verildi

Gerçekleştirdiği hizmet ve yatırımlarla örnek girişimlere alt yapı oluşturan Bursa Büyükşehir Belediyesi, ‘Bursa’da özel bir rehabi

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2018 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2018 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Öğrencilere 'su bilinci' eğitimi verildi
Gerçekleştirdiği hizmet ve yatırımlarla örnek girişimlere alt yapı oluşturan Bursa Büyükşehir Belediyesi, ‘Bursa’da özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim alan öğrencilere verdiği ve suyun tasarruflu kullanımını içeren seminerle’ sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. 
Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca verilen eğitime, 8-10 yaş arası özel öğrenciler katıldı. Katılımcılara ‘suyun bilinçli tüketimi ve tasarrufu konusunda’ çizgi filmler ve animasyonlar izletilerek bilgilendirme yapıldı. BUSKİ Konferans Salonu’nda öğrencilerle bir araya gelen BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yedikardeş, kamu kurumu olmanın verdiği sosyal sorumluluk bilinci ile bu semineri düzenlediklerini ifade etti. Yedikardeş, katılımcı tüm bireyleri ‘hassasiyetlerinden dolayı’ kutladı. Özel Fezanur Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri Ayşegül Akkaya, Çiğdem Yılmaz, Gülay Erdem ve Neslihan Özdemir, gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle BUSKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.