SON DAKİKA
Hava Durumu

Öğretmenden lise öğrencisine darp

 Lise öğrencisi E.A., derste arkadaşı ile yaşadığı tartışmayı okul müdürüne şikayet etmek isteyince beden eğitimi öğretmeni H. O. D. tara

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Öğretmenden lise öğrencisine darp
 Lise öğrencisi E.A., derste arkadaşı ile yaşadığı tartışmayı okul müdürüne şikayet etmek isteyince beden eğitimi öğretmeni H. O. D. tarafından darp edildi.
 

Yıldırım Ticaret meslek ve Anadolu Lisesi öğrencisi E.A., derste arkadaşı ile yaşadığı tartışmayı okul müdürüne şikayet etmek isteyince beden eğitimi öğretmeni H. O. D. tarafından darp edildi.Öğrenci E.A.’nın iddialarına göre 24 Mart günü beden eğitimi dersi sırasında, çalışma yaparken bir diğer öğrenci B.Y.’nin topu hızlı at6ması üzerine tartışma yaşandı. E.A.’nın uyarısına rağmen B.Y.’nin sert atışları sürdürmesi üzerine öğrenci yaşlanan sorunu okul müdürüne anlatmak istedi. Müdürü odasında bulamadığı için çalışma salonuna dönen E.A.’yı öğretmeni yanına çağırdı ve “Ben eşek başı mıyım” diyerek sinkaflı konuşmaya başladı. Ensesinde, bileğinde ve karnında darp izleri olan E.A.’nın şiddete maruz kaldığı adli tıp raporunda da açıkça yazıldı. E.A. öğretmeninden şikayetçi olduğunu söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.