SON DAKİKA
Hava Durumu

Olay ve Medya S'ye büyük boykot!

Bursaspor taraftarları Bursa’da faaliyet gösterip Bursaspor’a destek vermeyen firmalara yönelik boykot uygulamalarını genişletiyor. Tofaş Oto

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Olay ve Medya S'ye büyük boykot!
Bursaspor taraftarları Bursa’da faaliyet gösterip Bursaspor’a destek vermeyen firmalara yönelik boykot uygulamalarını genişletiyor. Tofaş Otomobil Fabrikaları’nın ardından Olay Medya ve Medya S taraftarın yeni hedefi oldu.

 

BOYKOT2

 

 

 

BOYKOT

Twitter üzerinden #OlayVeMedyaSBoykot etiketiyle başlatılan kampanyada Olay Medya ve Medya S’nin  (Bursa Hâkimiyet ve AS TV) Bursaspor’a katkı koymamalarına tepki çığ gibi büyüyor. “Bursaspor’un ekmeğini yiyip katkı koymayanları protesto ediyoruz” diyen Bursaspor taraftarının açtığı etiket kısa sürede Twitter’de trendtopic oldu. Taraftarlar BLursaspor’un direk ekmeğini yiyen bu iki kuruluşun ve bağlı bulundukları holdinglerin Bursaspor’a katkı koymadıklarını belirterek, Bursalıları ve Bursasporluları bu iki kuruluşu boykot etmeye davet etti.  “20 yıldır kahvelere Bursa medyası olduğu için sizin gazeteleriniz alındı. Şimdi sıra sizde loca alın, reklam verin katkı koyun” şeklinde tepkilerin yükseldiği iki medya kuruluşlarını nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu. Taraftarlar bu kurumlarda çalışan yazar ve yöneticilere de seslenerek, “Hadi bunları da yazın tecrübeli kalemler, yazı işleri müdürleri” serzenişinde bulundu.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.