SON DAKİKA
Hava Durumu

Öldü sanılan at böyle dirildi...

 Bursa’da atların bulunduğu ahırlarda çıkan yangında 3 tay telef oldu. Öldü sanılan bir at ise su sıkılmasının ardından kendine geldi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2012 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2012 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Bursa’da atların bulunduğu ahırlarda çıkan yangında 3 tay telef oldu. Öldü sanılan bir at ise su sıkılmasının ardından kendine geldi. 

Edinilen bilgiye göre, Soğanlı Mahallesi’nde odun depolarının arkasındaki barakada yaşayan Yeter (49) ve Hamit Y. (55) çiftinin ahırında yangın çıktı. Bir sürü hayvanı bulunan Yeter Y.’nin köpekleri kavgaya tutuştu. Kavgayı ayırdığı sırada ahırının yandığını gören Yeter Y. itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını fazla büyümeden söndürdü. Ahırın içerisinde bulunan Efe, Garip ve Fatmagül isimli hayvanlar telef oldu.

Atlarını yerde ölü şekilde gören Yeter Y. göz yaşlarına hakim olamadı.

Veteriner ekiplerinin olay yerine zamanında gelmemesi üzerine bir vatandaşın tavsiyesi üzerine yerde yanmış şekilde yatan ata itfaiye ekipleri su tuttu. Suyun tutulmasıyla 15 dakika sonra kendine gelen Bulut isimli atın ayaklanıp yürümesi dikkat çekti. Yürüyen ata sahipleri yanıklarının soğuması için su döktü. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.