SON DAKİKA
Hava Durumu

Ölmeden iki saat önce poz verdiler

 Bursa'da bir barda yan masaya gidip, "Ben senin cezaevi arkadaşınım. Beni tanıdın mı?" diye soran bir kişi, olumsuz cevap alınca masadaki şah

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2012 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2012 19:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Bursa'da bir barda yan masaya gidip, "Ben senin cezaevi arkadaşınım. Beni tanıdın mı?" diye soran bir kişi, olumsuz cevap alınca masadaki şahıslara kurşun yağdırdı. Biri hayatını kaybeden, biri de yaralanan 2 kişinin olaydan 2 saat önce fotoğraf çektirdikleri öğrenildi.


Edinilen bilgiye göre olay, önceki gece Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bir barda meydana geldi. Başka bir barda koruma olarak çalışan Ayhan Y. (30), yerinden kalkıp yan masada oturan Hakan Kıroğlu (26) ve Ufuk Argün'ün (41) yanına gitti. Ayhan Y., Argün'e, "Beni tanıdın mı?" diye sordu. Ayhan Y., kendisini tanımadığını belirten 3 çocuk babası alışveriş merkezi işletmecisi Ufuk Argün'e, "Nasıl tanımazsın? Beraber aynı cezaevinde kaldık. Cezaevi arkadaşınım ben senin" dedi. Argün ise, "Benim sabıka kaydım bile yok. Ben hiç hapise girmedim" diyerek karşılık verdi.
Bunun üzerine sinirlenen koruma Ayhan Y., üzerinde bulunan montun kapüşonunu başına geçirip masaya kurşun yağdırdı. Ne olduğunu bile anlamayan Kıroğlu'na 2, Ufuk Argün'e 4 kurşun isabet etti. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ufuk Argün hayatını kaybetti.
Yoğun bakıma alınan Hakan Kıroğlu'nun ise ziraat fakültesinden bu sene mezun olduğu, eski patronu Ufuk Argün'ü 3 günlüğüne ziyarete geldiği öğrenildi.
Ayhan Y. cinayet masası dedektiflerince yakalandı. Alkolün etkisinde olduğunu, şahısları tanımadığını ve olayın nasıl olduğunu hatırlamadığını söylediği öğrenilen Ayhan Y., mahkemeye sevk edildi.
Öte yandan olaydan 2 saat önce çekilen fotoğrafta ise Ufuk Argün ile Hakan Kıroğlu'nun oldukça neşeli oldukları görülüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.