SON DAKİKA
Hava Durumu

Onur Market'ten anlamlı ziyaret

Bursa'nın En İtibarlı Perakendecisi seçilen Onur Market, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle Yıldırım B

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2018 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2018 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Onur Market'ten anlamlı ziyaret
Bursa'nın En İtibarlı Perakendecisi seçilen Onur Market, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle Yıldırım Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Barınağı'nı ziyaret edem Onur Market çalışanları, hayvanlara mama götürerek barınağa bağışta bulundu.
4 Ekim Hayvanları Koruma günü vesilesiyle, Yıldırım Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Barınağı’nı ziyaret eden Onur Market çalışanları, hayvanlara mamalar götürerek, barınağa bağışlarda bulundu. Sahipsiz hayvanlara farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaret, barınak yetkilileri tarafından memnuniyetle karşılandı. İki taraf da iş birliklerini geliştirip, sürdürmek ve beraberce projeler hayata geçirmeyi istediklerini ifade etti.



Etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulunan Onur Market yetkilileri şöyle konuştu: “Hayvan dostlarımız da mutlu ve sağlıklı bir şekilde yaşamayı hak ediyorlar. Bu bağlamda, barınak yetkililerinin özverili çalışmalarını takdir ediyoruz. Biz de bugüne özel olarak marketlerimizde satılan ‘Sevgi Mamalarından müşterilerimize ücretsiz olarak dağıttık. Hayvan sever vatandaşlarımız bu mamaları, kaplar içerisinde evlerinin önüne koyarak sokakta yaşayan hayvanların mama ihtiyaçlarını karşılayabilirler.” (Bülten)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.