SON DAKİKA
Hava Durumu

Op.Dr. Salih Selman Bursalılarla buluştu

Operatör Doktor Salih Selman, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGV

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2018 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2018 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Op.Dr. Salih Selman Bursalılarla buluştu



Operatör Doktor Salih Selman, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bursa Temsilciliği, Yeni Nesil Gençlik Vakfı ve Genç Birlik tarafından düzenlenen söyleşiye katıldı.

Uludağ Üniversitesinin (UÜ) destekleriyle düzenlenen söyleşi, UÜ Görükle Yerleşkesi Mediko Kırmızı Salon'da gerçekleşti.

Aynı zamanda hafız olan ve güreşle de ilgilenen Selman, hayat hikayesini üniversite öğrencileriyle paylaştı.

Selman, söyleşinin ardından öğrencilerle fotoğraf çektirdi.





 Salih Selman KİMDİR










40 yaşında hafız olan Genel Cerrah Dr. Salih Selman , 1961 yılında doğduğunda babası Kurmay Albay olarak görev yapıyordu. Askeri lojmanlarda almayı kul hakkı olarak algılayıp reddeden hassas bir insanın oğlu. Küçük yaşta yetim kalır, çalışarak okur. 1980 de (Saint- Joseph) Fransız Erkek Koleji’ni bitirir. Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra Genel Cerrahi uzmanı olur. Uluslararası kongrelerde başarılı sunumlar yapar. Genel Cerrahi alanında öncü çalışmalar yaparak birçok ödüller alır. Doktorlarda alışık olmadığımız bir dış görünümü var. İnsanlar onu sakalı ve şalvarıyla ilk gördüğünde din görevlisi zannediyor. Bu durum Salih Beye girdiği ameliyatlarda ve hastanelerde ilginç olaylar yaşatıyor. Genelde hasta yakını zannedip dışarı çıkarmaya çalışılıyorlar. Ya da hasta yakınları, hastanın son görevini yerine getirmeye gelen bir hoca efendi zannedip telaşa kapılıyorlar. Yedi dalda spor yapıyor, çeşitli madalyaları var. Genellikle onu cahil, bilgisiz ve geri kalmış biri olarak algılayanlara tesirli cevaplar veriyor. Üç yabancı dil biliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.