SON DAKİKA
Hava Durumu

Orhaneli yolunda can pazarı!

Bursa-Orhaneli karayolu üzerinde 500 metre arayla meydana gelen 2 trafik kazasında biri ağır 6 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2012 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2012 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Orhaneli yolunda can pazarı!
Bursa-Orhaneli karayolu üzerinde 500 metre arayla meydana gelen 2 trafik kazasında biri ağır 6 kişi yaralandı.

Kazalar, saat 21.30 sıralarında Bursa-Orhaneli karayolunun 5’inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa D. (34) yönetimindeki 16 N 3288 plakalı otomobil, hatalı sollama nedeniyle 16 N 7280 plakalı minibüsle çarpıştı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, ağır yaralı olarak araçtan çıkarılan Mustafa D.'yi Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırırken, minibüste bulunan Aydın Aytekin (37), Ayşe Güneş (47), Merve Güneş (17) ve Ayşe Yılmaz (17) hafif yaralı olarak Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Minibüsün içerisinde bulunan diğer yolcular ise kazanın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı. Vatandaşlar başka bir araç beklerken, kazanın meydana geldiği yerden yaklaşık 500 metre aşağıda meydana gelen başka bir kazadan dolayı yolun kapalı olduğunu öğrenildi.

ALKOL VE AŞRI HIZ CANINDAN EDİYORDU
İlk kazanın meydana geldiği yerin 500 metre aşağısında Recep Ü.'nün (41) kullandığı 10 YR 046 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ahmet Y. (65) idaresindeki 16 LG 569 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile kontrolden çıkan Recep Ü. yönetimindeki araç, 10 metre sürüklenerek şarampole yuvarlandı.
İlk kazaya müdahale ederek geri dönen 112 ve kurtarma ekipleri, ikinci kaza ile karşı karşıya kaldı. Alkollü olduğu iddia edilen Recep Ü., ekipler tarafından sıkıştığı araçtan kurtarılarak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle Bursa-Orhaneli karayolu uzun süre trafiğe kapalı kaldı.
Meydana gelen kazalar can kaybına yol açmazken, polis ekipleri soruşturma başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.