SON DAKİKA
Hava Durumu

Orhangazi'de ilk bel kırığı ameliyatı

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2012 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2012 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, Devlet Hastanesi'nde ilk bel kırığı ameliyatı yapıldı.



Üreğil köyü altında bulunan balıkçı barakasının önündeki ağaca bayrak asmak isterken 12 metreden düşerek ayağı kırılan ve belinden aldığı darbeyle felç olma tehlikesi bulunan Ahmet Kaplanoğlu, Orhangazi Devlet Hastanesi'ne müracaat etti. Kaplanoğlu, Op. Dr. Şener Özbölük'ün yaptığı ameliyatla hasta sağlığına kavuştu.
L3 vertebra korpus kırığı diye adlandırılan kırığı tespit eden Op. Dr. Şener Özbölük, 4 saatlik bir operasyon ile Ahmet Kaplanoğlu'nu hayata yeniden bağladı. Özbölük, bu tür vakaların artık Orhangazi'de rahatlıkla yapılabildiğini söyledi.
Orhangazi Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Cumhur Kara, hastanenin tecrübeli hekimlerle güçlenmeye devam etiğini ifade ederek, "Op. Dr. Şener Özbölük arkadaşımız, tıp fakültelerinde bile yapılması zor olan bir ameliyatı hastanemizde yaptı. Çok mutluyuz. Yenilenen uzman kadromuz ve tecrübeli hekimlerimizin hassasiyeti vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanıyor. Emin adımlarla hizmetlerimize devam ediyoruz. Bütün hekimlerimize titiz ve fedakarca çalıştıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.