SON DAKİKA
Hava Durumu

Orhangazi'den girişimcilere destek

ORHANGAZİ BELEDİYESİ KENDİ İŞİNİ KURMAK İSTEYEN YEREL GİRİŞİMCİLERİ DESTEKLEMEK VE YENİ İŞ SAHALARININ KURULMASINA KATKIDA BULUNMAK AMACIYLA KOSGEB İLE İŞBİRLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2016 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2016 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Orhangazi'den girişimcilere destek
Orhangazi Belediyesi kendi işini kurmak isteyen yerel girişimcileri desteklemek ve yeni iş sahalarının kurulmasına katkıda bulunmak amacıyla KOSGEB ile işbirliği gerçekleştirdi.
 

 

KOSGEB Bursa Müdürlüğü ile uygulamalı girişimcilik eğitimi, Orhangazi Belediyesi tarafından 08 Şubat 2016 - 25 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Girişimcilik eğitiminde, iş planı hazırlama, finansal plan, yönetim planı gibi konuları kapsayan 70 saatlik hem teorik hem de pratik bir eğitim gerçekleştirilecek. Eğitimi başarı ile tamamlayan girişimci adayları sertifika alarak Yeni Girişimci Desteğine başvuru hakkı kazanacak. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile ilgili olarak Orhangazi Belediyesi ile KOSGEB arasındaki imza törenin de konuşan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, "Bursa KOSGEB’in de girişimcilik eğitimleri konusunda başarılı çalışmaları var. İnşallah kazanan yine Orhangazili girişimcilerimiz olacak. Eğitim alacak girişimci adaylarımıza da şimdiden başarı diliyorum" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.