SON DAKİKA
Hava Durumu

Orman İşçileri Saat ile Ödüllendirildi

Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ilk defa düzenlenen 'erken ve etkin müdahale kapsamlı hortum serme yarışması' kapsamında üçüncü olan

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2013 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2013 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Orman İşçileri Saat ile Ödüllendirildi
Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ilk defa düzenlenen 'erken ve etkin müdahale kapsamlı hortum serme yarışması' kapsamında üçüncü olan Keles orman işçileri saat ile ödüllendirildi. 


Yangın söndürme tatbikatı yarışmasında orman işletmelerinde görevli yangın işçileri hortum serme, su sıkma ve köpük sıkma gibi dallarda kıyasıya yarıştılar. Yarışmada 3'ncü olan Keles İşletme Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri, Keles Orman lokalinde düzenlenen tören ile yarışmada yarışan işçilere duvar saati hediye edildi. Düzenlenen yarışmaların ekiplerin hareket kabiliyetlerini artırmak için çok önemli olduğunu belirten Orman İşletme müdürü Özgen Keskin, "Orman yangınları riskinin en fazla olduğu bu günlerde, işletmelerimizde yangın söndürme tatbikatı ve yarışma yaparak arkadaşlarımızın dikkatlerini daha üst seviyelere çekmek, moral ve motivasyonlarını arttırmak çok iyi olmuştur. Yarışmada olduğu gibi sizler önünüze çıkan her türlü engeli aşabilecek güçtesiniz" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.