SON DAKİKA
Hava Durumu

Ortağına kızıp iş yerinin camlarını kıran şahıs kaçarken kan kaybından bayıldı

Bursa'da çılgın genç, ortağına kızıp, iddiaya göre araç kiralama şirketinin camlarını kırıp ateşe verdi. Bu sırada vücudunda kesik

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2019 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2019 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ortağına kızıp iş yerinin camlarını kıran şahıs kaçarken kan kaybından bayıldı
Bursa'da çılgın genç, ortağına kızıp, iddiaya göre araç kiralama şirketinin camlarını kırıp ateşe verdi. Bu sırada vücudunda kesikler oluşan kaçarken 2 sokak ileride bayıldı. Onur G. isimli gencin kanlar içinde yattığı yerde bir pompalı tüfek ve bir de tabanca bulundu.
Olay, sabah saat 08.30 sularında merkez Nilüfer İlçesi İhsaniye Mahallesinde meydana geldi. Araç kiralama şirketi ortaklığı bulunan Onur Y. ve Ali Ö. arasında anlaşmazlık çıktı. Onur Y. sabah saatlerinde yanına aldığı tabancayla araç kiralama şirketine gitti. Burada kapı ve camları kıran çılgın genç, vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler sebebiyle yaralandı. Onur Y. camlarını kırdığı iş yerinin içine girip otomatik pompalı tüfeği aldı. Onur Y. dışarı çıkarken dükkanda bulunan koltukları ateşe vererek kaçmaya başladı. Vücudunun çeşitli yerlerinde bulunan kesiklerle koşmaya çalışan Onur Y. iki sokak arkada bilincini kaybederek bayıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yanan dükkana müdahale ederken, polis ekipleri de yerdeki kan izlerini takibe başladı. Kan izlerinin diğer sokağa doğru gittiğini gören ekipler, Onur Y. isimli genci baygın halde bulundu. Bilinci kapalı olan Onur Y.'nin yanında dükkandan aldığı otomatik pompalı tüfek ve bir de tabanca bulundu. Çok fazla kan kaybeden Onur Y.'ye ilk müdahaleyi yapan polis ekipleri durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler bulunan Onur Y. ilk müdahalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kundaklanan dükkanda ve Onur Y.'nin kan kaybından bayıldığı yerde incelemelerde bulunurken, tabanca ve otomatik tüfek emniyete götürüldü.  (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.