SON DAKİKA
Hava Durumu

Ortaokul öğrencilerinden anlamlı sergi

BURSA ÇİMENTO FABRİKASI ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN VE GELİRİ EMNİYET TEŞKİLATI VAZİFE MALULÜ VE ŞEHİT AİLELERİ VAKFINA BAĞIŞLANACAK OLAN SERGİ, BEĞENİYE SUNULDU. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ortaokul öğrencilerinden anlamlı sergi
 Çimento Fabrikası Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan ve geliri Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfına bağışlanacak olan sergi, beğeniye sunuldu. 
Bursa Çimento Fabrikası Ortaokulu öğrencileri, anlamlı bir sergiye imza attı. Tamamen öğrencilerin yapmış olduğu yaklaşık 50 adet resim, Ördekli Kültür Merkezinde beğeniye sunuldu. Geliri Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı'na (EMŞAV) bağışlanacak olan sergiye, öğrenci velileri ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Eserlerin tamamen öğrenciler tarafından yapıldığına dikkat çeken Okul Müdürü Mehmet Yılmaz, "Tamamen öğrencilerimizin yapmış olduğu eserlerin gelirleri günümüzde çok ihtiyacı olan şehitlerimizin ailelerine bağışlamak istedik. Çocuklarımız iyi çalışmalar yaptı ve hiç olmazsa biz de şehit ailelerinin yanındayız diyebilmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz" dedi.
Görsel Sanatlar Öğretmeni Çiğdem Yürüm ise, "Şehit ailelerimizin yanında olmak istedik. Yaklaşık 50 ve üzeri resim yaptık. Gönüllü öğrencilerimiz ile birlikte satışından gelecek olan geliri derneğimize bağışlıyoruz" diye konuştu.

 

BURSA ÇİMENTO FABRİKASI ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN VE GELİRİ EMNİYET TEŞKİLATI VAZİFE MALULÜ VE ŞEHİT AİLELERİ VAKFINA BAĞIŞLANACAK OLAN SERGİ, BEĞENİYE SUNULDU. (İHA/BURSA-İHA)
"BİR DAHA ÜYEMİZ OLMASIN DİYE ALLAH'A DUA EDİYORUZ"
Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Bursa Şube Başkanı Gazi Beyazıt Tuna da, "Memleketimizde her gün şehitlerimizin geldiği bir dönemde öğrencilerimizin bu kadar duyarlı olmasına biz şehit aileleri adına seviniyoruz. Herkes kulübünün, derneğinin, vakfının çoğaltmak için çok çalışır ama biz de size tam tersi oluyor. Bir daha üyemiz olmasın diye Allah'a dua ediyoruz. İlla olacaksa da 'Vatan sağ olsun, çocuklar sağ olsun' diyoruz" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.