SON DAKİKA
Hava Durumu

OSB'de yangın!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir sandalye fabrikası alev alev yandı. Hamzabey Mahallesi'nde 2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet göst

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2015 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2015 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
OSB'de yangın!
Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir sandalye fabrikası alev alev yandı.
Hamzabey Mahallesi'nde 2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Leta sandalye fabrikasında işçilerin yemek molası sırasında depo kısmında yangın çıktı.İtfaiyeye haber verilirken, yangın sırasında yemekhanede olan fabrika işçileri hızla tahliye edildi. Tahliye edilen işçiler arasında yer alan hamile kadın Gülten Ş. dumandan etkilenerek fenalaştı. Rahatsızlanan kadın 112 ambulansıyla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
İnegöl itfaiyesi dört bir yandan alevlere müdahale ederken, Bursa ve diğer ilçelerden takviye ekip istendi. Bursa, Yenişehir itfaiyeleri ile İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de söndürme çalışmalarına katıldı.
SU BİTTİ, FABRİKA SAHİBİ FENALIK GEÇİRDİ
Yangın söndürme çalışmaları sırasında ekiplerin suyu bitince kriz yaşandı. İşçiler ve fabrika yetkilileri OSB’de yangın vanalarının yetersiz olması sebebiyle 2. OSB yönetimine tepki gösterdi. 25 bin metrekare kapalı alanda üretim yapılan fabrikanın deposundaki çıkan yangının hemen yanındaki fabrikaya sıçramaması için de ekipler büyük çaba sarf etti.
Yangını duyar duymaz gelen fabrika sahibi Levent Özcan fenalık geçirdi. Gözyaşlarını tutamayan Özcan’ı diğer fabrika sahipleri teskin etmeye çalıştı. Yangın söndürme çalışmaları sürüyor
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.