SON DAKİKA
Hava Durumu

Osman Mesten isyan etti!

AK Parti Bursa Milletvekil Osman Mesten sosyal medya üzerinden kendisi hakkında atılan iftiralara karşı açıklama yayınladı. Mesten açıklamalarında

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2019 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2019 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Osman Mesten isyan etti!
AK Parti Bursa Milletvekil Osman Mesten sosyal medya üzerinden kendisi hakkında atılan iftiralara karşı açıklama yayınladı. Mesten açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

1.Sosyal Medya'da bir iftira ve linç kampanyası ile karşı karşıyayım. Çocuk istismarı hakkında iğrenç sözler söylediğim iddiası yalan ve iftiradır.
2. Böylesine iğrenç ve absürt bir sözü bırakın bir siyasetçiyi görüşü ne olursa olsun insaf sahibi herhangi bir insan söyleyemez.
3. Böyle bir sözü nerede, nasıl, kime söylemişim herhangi bir video, belge, bilgi,tanık v.b. herhangi bir delil olmadan paylaşan çoğunluğu sahte hesaplardan oluşan, kendilerini açıkça ortaya koymaktan aciz yaratıkların olduğu bellidir.
Şahsım üzerinden partimizi yıpratmaya dönük algı operasyonu yaptıkları da gayet açıktır.
4. Ancak, bu iftiracıların paylaşımlarını tekrar paylaşan, hakaret ve küfür içerikli yorum yazan gerçek kişiler ise ya sosyal medyada gördüğü herşeye inanan aptal ya da kötü niyetli ve müfteridirler.
5.Gereken Hukuki işlemler başlatılmıştır. Hem ceza hem tazminat olarak yaptıklarının karşılığını Yargı önünde göreceklerdir.
6.İftira ve linç kampanyası yeni değildir. Geçtiğimiz yıl Kasım ve Aralık aylarında bu paylaşım aynı şekilde sosyal medyada dolaşıma sokulmuş idi. Ancak dün akşam saatlerinden beri yeniden daha yoğun paylaşıldı ğını görüyorum.
7. Bu günlerde neden tekrar paylaşıldığı hususu da dikkate değer. Şu anda Türkiye'nin gündeminde olan ve İstanbul'da meydana gelen bir çocuk istismarı vak'ası üzerinden hem yazılı hem görsel hem sosyal medyada haklı bir infial var. Ancak bu infiali köpürtüp halkı galeyana getirip nihai hedef olarak ta Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Ak Parti iktidarını yıpratma gayesi de kendini gösteriyor. Ak Parti İktidarının temsil ettiği toplumun belli bir kesimini topyekun sapkın, tecavüzcü, çıkarcı, yalancı göstermek ve ülkemizi iç karışıklığı sürüklemek isteyen karanlık odaklar devrededir.
8. Akl-ı selimin galip gelmesi dileği ile kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.