SON DAKİKA
Hava Durumu

Osmangazi parklarla donatılıyor

OSMANGAZİ BELEDİYESİ, VATANDAŞLARIN RAHAT NEFES ALABİLMELERİ İÇİN 47 BİN 418 METREKARE ALANA TOPLAM 44 PARK VE YEŞİL ALAN YAPTI. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2016 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2016 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Osmangazi parklarla donatılıyor
Osmangazi Belediyesi, vatandaşların rahat nefes alabilmeleri için 47 bin 418 metrekare alana toplam 44 park ve yeşil alan yaptı.
 

 

Osmangazi Belediyesi, yapmış olduğu park ve yeşil alanlar ile dikkat çekiyor. Stratejik planda 2015-2019 yılları arasında ilçeye 150 park kazandırmayı hedefleyen Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü, 1 yıl içerisinde toplam 44 park yaparak 2015 yılında hedefledikleri rakamında üzerine çıktı. İçerisinde çocuklar için oyun grupları, yetişkinler için spor aletleri ile yürüme ve dinlenme alanlarının bulunduğu parklar mahallelere nefes aldırdı. Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni Osmangazi’yi inşa ederken, buldukları bütün boş alanları değerlendirdiklerini ve sosyal alan haline getirdiklerini belirterek, “Sıkışık yapılaşma içerisinde nefes alan planlı bir Osmangazi oluşturmak için çalışıyoruz. Geçtiğimiz dönem 150 park yaptık. Bu dönem de 150 park yapacağız. Osmangazi’mize 253 bin metrekare yeşil alan kazandırdık. İnşallah ilçemize nefes aldıran, hemşehrilerimize sosyal alan oluşturan meydan, park ve yeşil alan projelerimize bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.