SON DAKİKA
Hava Durumu

Osmangazi TV yayında

Birçok modern hizmeti halkla buluşturan Osmangazi Belediyesi bir ilke daha imza attı. İlçede yayın hayatına başlayan kapalı devre televizyon si

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2012 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2012 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Birçok modern hizmeti halkla buluşturan Osmangazi Belediyesi bir ilke daha imza attı. İlçede yayın hayatına başlayan kapalı devre televizyon sistemiyle vatandaşlar şehir, ülke ve dünya gündemi hakkında anında bilgilendiriliyor. 

Osmangazi’de vatandaşların yoğun olarak bulunduğu meydanlar ile kültür merkezleri başta olmak üzere 15 ayrı noktaya yerleştirilen ve kapalı devre yayın yapan ekranlarda, belediyenin ilan, duyuru ve hizmetleri ile şehir ve ülke gündemindeki sıcak gelişmeler yer alıyor. Başkan Mustafa Dündar’ın mesajlarının yanı sıra spordan hava durumuna, döviz kurlarından Osmangazi’deki nöbetçi eczanelere kadar, vatandaşın ihtiyaç duyduğu bilgiler her an bilgi ekranlarından akıyor.

Belediyenin tanıtım ve reklam filmleri, vatandaşlara yönelik bilgilendirme yayınları gibi çok geniş bir yelpazede yayın yapan kapalı devre televizyon sisteminin yayın hayatına başlaması ile ilgili açıklama yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hizmet için dünyada var olan tüm teknolojik imkanları sonuna kadar kullandıklarını ve bundan sonra da kullanacaklarını söyledi.

Yapılan her hizmetin vatandaşın refah ve mutluluğu için olduğunun altını çizen Dündar, “Artık klasik belediyecilik anlayışı sona erdi. Yol, su, temizlik, kanalizasyon vs. gibi hizmetler, bizim asli görevimiz. Bunun yanında dünyada baş döndürücü bir hızla gelişen teknolojiden uzak kalmamız mümkün değil. Osmangazi’de teknolojinin imkanlarından yararlanmakta kararlıyız. Bursa’da ilk kez hizmete giren kapalı devre televizyon yayını sistemimizle, vatandaşlarımız bir yandan hizmetlerimizi takip etme imkanı bulurken, diğer yandan şehir ve ülke gündemi ile dünyadaki sıcak gelişmeleri anında takip edebilecek. Ayrıca, hava durumundan altın ve döviz kurlarına, ilçedeki kültür ve sanat faaliyetlerinden belediyemizin hizmetlerine kadar tüm gelişmeleri anında izleme fırsatı bulacak” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.