SON DAKİKA
Hava Durumu

Osmangazi ve Yıldırım'da su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde su kesintisi yapılacak. 

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2013 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2013 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde su kesintisi yapılacak. 


BUSKİ’den yapılan açıklamaya göre, alt yapı çalışmaları sebebiyle 10 Nisan 2013 Çarşamba günü saat 22.00 ile 11 Nisan 2013 Perşembe günü 24.00 saatleri arasında Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinin belirli bölgelerinde su kesintisi yapılacak. Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.
Su kesintisinden Osmangazi ilçesinde Ebuishan (Kızyakup) Mahallesi ve Elmasbahçeler Mahallesi’nin tamamı, Demirtaşpaşa Mahallesi’nde İnönü Caddesi’nin doğusunda kalan kesim; Yıldırım ilçesinde Yıldırım ve Selimzade Mahallelerinin tamamı, Meydancık, Hacıseyfettin ve Davutkadı mahallelerinde İncirli Caddesi’nin altında kalan kesimler, Sinandede Mahallesi’nde Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nin doğusunda kalan kesim, Davutdede Mahallesi’nde Barutluk Caddesi’nin güveyinde kalan kesim etkilenecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.