SON DAKİKA
Hava Durumu

Osmangazi'de Ramazan Coşkusu Sürüyor

Osmangazi belediyesi tarafından bu yıl 15 farklı mahallede gerçekleştirilecek olan Ramazan ayı etkinliklerinin startı, Hamitler TOKİ’den veril

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2013 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2013 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Osmangazi'de Ramazan Coşkusu Sürüyor
Osmangazi belediyesi tarafından bu yıl 15 farklı mahallede gerçekleştirilecek olan Ramazan ayı etkinliklerinin startı, Hamitler TOKİ’den verildi. Mahalle sakinleri ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte hem çocuklar, hem büyükler büyük bir eğlenceye eşlik etti. 


Bu yıl Hamitler Mahallesi TOKİ Konutlarındaki Ticaret Meslek Lisesi’nin bahçesinde gerçekleştirilen gösterilerle startı verilen etkinlikler, Hacivat ve Karagöz gösterisiyle başladı. Sahne önünde yerlerini alan çocukların büyük bir coşku ile izlediği Hacivat ve Karagöz gösterisinin ardından sahneye çıkan TSM Fasıl grubu, Türk sanat müziğinin eserleri ile vatandaşları coşturdu. Yaklaşık yarım saat sahnede kalan ve seslendirdikleri eserlerle izleyicileri kendilerine hayran bırakan Fasıl grubunun ardından, geleneksel orta oyununu sahnelemek üzere tiyatro grubu sahne aldı.
Son olarak sahneye çıkan İllüzyonist Yılmaz, yaptığı gösterilerle hem çocukları hem büyükleri kendisine hayran bıraktı. Kurulan sahnenin ön tarafında yerlerini alan minikler, bir çok uluslararası başarıya imza atmış olan İllüzyonist Yılmaz'ın gösterilerini büyük bir hayranlıkla izlediler.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.