SON DAKİKA
Hava Durumu

Osmangazi'de sistem denetimleri devam ediyor

Osmangazi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar, iş sağlığı ve güvenliği ile çevre başta olmak üzere birçok konuda s

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2012 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2012 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Osmangazi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar, iş sağlığı ve güvenliği ile çevre başta olmak üzere birçok konuda sistem denetiminden geçirildi.

Başarılı çalışmaları ve hazırladığı bir birinden iddialı projelerle Türkiye'ye örnek olmayı sürdüren Osmangazi Belediyesi, hizmet yarışında kaliteden taviz vermiyor. Belediye çatısı altında vatandaşlara hizmet sunan kurum ve kuruluşlar, yürürlüğe giren 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu çerçevesinde denetimden geçiriliyor. Yeni kanunun uygulanması ve oturması için bu konuyu bir sosyal sorumluluk olarak gören Osmangazi Belediyesinde, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğünden sonra, Temizlik işleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren tedarikçi firmalar da denetimden geçirildi.
Osmangazi belediyesi Yönetim Temsilciliği birimine bağlı görevli ekip tarafından yapılan denetimler gerek idari, gerekse saha olarak ayrı ayrı gerçekleştirildi. İdari kısımda yapılan denetimlerde, firma çalışanlarının maaş, SGK, eğitim, sağlık, iş güvenliği risk analizi, kişisel koruyucu donanım gibi konulardaki durumu incelendi. Saha denetlemesinde ise atık toplama, çalışanların sahadaki çalışmaları yakından denetlenip, çalışanların ve halkın hizmetler noktasındaki görüş ve önerileri de tek tek alındı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.