SON DAKİKA
Hava Durumu

Osmangazi'den Yeni Türkiye'ye tam destek

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, 10 Ağustos’ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi. Türk siyasi tarihinin en b

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2014 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2014 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Osmangazi'den Yeni Türkiye'ye tam destek
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, 10 Ağustos’ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi. Türk siyasi tarihinin en büyük lideri olan Recep Tayyip Erdoğan’ın kazandığı zaferden dolayı son derece mutlu olduklarını söyleyen Başkan Çini, seçimlerde yüzde 55’lik oy oranı ile Türkiye ortalamasının üzerinde başarı gösteren AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı ve Osmangazililere teşekkür etti.

 
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türkiye siyasi tarihinde bir ilk olması sebebiyle tarihi bir olay olduğunu hatırlatan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, “Halkımız, ‘milletin adamı’ Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bu tarihi seçimde yine yalnız bırakmamıştır. İlçemiz Osmangazi de Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy oranı ile seçimleri tamamlamıştır. Seçim çalışmaları kapsamında büyük bir gayretle çalışan teşkilat arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde milletin iradesinin sandığa yansıdığını söyleyen Başkan Çini, halkın yapılan hizmetler ve Türkiye’ye kazandırılanları hiçbir zaman unutmadığını ve sandık başında bütün dünyaya gösterdiğinin altını çizdi.
Son 12 yılda AK Parti’nin Türkiye genelinde gerçekleştirdiği reformların son derece önemli olduğunu hatırlatan Başkan Çini: “Türk milleti, AK Parti’nin hükümet koltuğuna oturduğu ilk günden beri yapmış olduğu bütün reformların ve ülkemizdeki büyük kalkınmanın farkındadır. Bir demokrasi miladının yaşandığı, halkın kendi cumhurbaşkanını seçtiği 10 Ağustos’ta yapılan seçimde de milletimiz tarafını seçmiştir. Bu seçimle artık, belirlenen hedefler daha net olarak görülmekte ve halkın desteğini de arkasına alan 12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan daha sağlam adımlarla yeni Türkiye’yi inşa etme yolundadır” diye konuştu.
“ARTIK ESKİ TÜRKİYE YOK”
Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğini vurgulayan Başkan Çini, “Artık o eski Türkiye yok. Türkiye, uluslararası platformlardaki itibarını Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la elde etmiştir. Son 12 yılda ülke çapında gösterilen hem siyasi, hem de ekonomik atağın lideri olan Erdoğan sayesinde Türkiye’nin itibarı artmıştır. Halk da bunun farkındadır ve tarihe kazınacak öneme sahip olan bu seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayarak 2023’e doğru emin adımlarla yola çıkılmıştır” şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde halkın yapmış olduğu tercihten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Çini sözlerini şöyle tamamladı:
“Türk Halkı tercihini yapmıştır. Şimdi millet olarak Türkiye’nin yeni hedeflerine doğru ilerlemesi için el ele ve gönül gönüle verip Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la, bu topraklar için yine beraber yürüme zamanıdır. Milletin desteğiyle 12. Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı kazandığı bu açık ara zaferden dolayı kutluyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. 11. Cumhurbaşkanımız olan Sayın Abdullah Gül’e de, görev süresi boyunca vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.