SON DAKİKA
Hava Durumu

'Osmangazi'nin hizmetkarı olmak için adayım'

Ak Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı, petrol mühendisi Ali Yılmaz, Osmangazi Belediye Başkan aday adaylığına yaklaşık bin 500 kişinin katı

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2013 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2013 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Osmangazi'nin hizmetkarı olmak için adayım'
Ak Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı, petrol mühendisi Ali Yılmaz, Osmangazi Belediye Başkan aday adaylığına yaklaşık bin 500 kişinin katılımıyla başvuruda bulundu. Başvuru formunu coşkulu bir programla AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’na teslim eden Yılmaz, “Bugüne kadar gerek yerel yönetimlerde, gerekse meslek hayatında edindiğim tecrübeler ile Osmangazi’yi daha ileri götürmek amacıyla göreve hazırım. Gelin, Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi’nin izinde geleceğe birlikte yürüyelim” dedi.

Mart 2014’te yapılacak yerel seçimler öncesinde partilerdeki adaylık süreci devam ediyor.  AK Parti’de Osmangazi Belediye Başkan aday adayları arasına AK Parti’nin İl Başkan Yardımcılarından Ali Yılmaz da katıldı. AK Parti İl Başkan Yardımcıları Saim Temel, İbrahim Okur, İsmail Hakkı Edebali, Asım Amil, İlhami Aydın, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyelerinin yanında İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Fethi Yıldız, İl Genel Meclis Üyeleri ve ilçe başkanlarının da destek verdiği Ali Yılmaz, İlçe Başkanlığı binasının önünde yaklaşık bin 500 kişilik topluluk tarafından karşılandı.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini’nin konuşmasından sonra söz alan ve konuşması sık sık alkışlarla kesilen Ali Yılmaz, AK Parti teşkilat mensuplarının ve Osmangazili hemşehrilerinin teşvikiyle adaylığa karar verdiğini belirterek, “Osmangazi’nin bütün kesimlerini temsilen bugün yanımda bulunan sizlere teşekkür ediyorum. Yöneticilerimiz ve teşkilatlarımız uygun görürse yeni dönemde Osmangazi’ye belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum” diye konuştu.

“25 YILDIR SİYASETİN İÇİNDEYİM”

Konuşmasının başında kısaca kendisini tanıtan Ali Yılmaz, İTÜ’den mezun olduktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çeşitli görevlerde bulunduğunu kaydetti.

Siyasi çalışmalarına, gençlik hareketi kapsamında bundan yaklaşık 25 yıl önce İstanbul’da Milli Gençlik Vakfı İTÜ Üniversite Sorumlusu olarak başladığını ve İstanbul’da bazı ilçelerin Yönetim Kurullarında bulunduğunu söyleyen Yılmaz, 2010 yılından bu yana Bursa’da AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı yaptığını ifade etti.

“30 MART, AK PARTİ’NİN YENİ BİR SEÇİM ZAFERİ OLACAK”

Petrol mühendisi Ali Yılmaz, AK Parti’nin yeni bir seçim zaferinde daha fazla sorumluluk almak ve Osmangazi’ye daha çok hizmet etmek amacıyla aday adayı olduğunu bildirdi.

“Osmangazi’nin hizmetkarı olmak için adayım” diyen Yılmaz, şöyle konuştu :

“Bugün Osmangazi ilçesi Ak Parti belediye başkanlık adaylığında ben de varım diyorum. İl teşkilatımın, ilçe teşkilatımın, teşkilat mensuplarının, milletvekillerimizin, İl Başkanımız sayın Sedat Yalçın’ın, partimizin vicdanı Başbakan Yardımcımız sayın Bülent Arınç’ın ve dünya lideri Genel Başkanımız, Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühüne mazhar olursam Osman Gazi’nin izinde geleceğe birlikte yürüyüp yeniden yeni kent inşa etme yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Osmangazi’nin, Bursamız’ın ve ülkemizin parlak geleceğine katkıda bulunabilirsem ne mutlu bana.”

Ali Yılmaz, konuşmasının ardından başvuru dosyasını AK Parti Osmangazi İle Başkanı Cihat Çini’ye teslim etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.