SON DAKİKA
Hava Durumu

Otobüs şoförü ateşlenen çocuğu acile yetiştirdi

Bursa'da özel halk otobüsü şoförü, otobüste rahatsızlanan 6 yaşındaki çocuğu güzergahını değiştirerek hastaneye yetiştirdi. Aynı

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2018 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2018 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Otobüs şoförü ateşlenen çocuğu acile yetiştirdi
Bursa'da özel halk otobüsü şoförü, otobüste rahatsızlanan 6 yaşındaki çocuğu güzergahını değiştirerek hastaneye yetiştirdi. Aynı şoförün daha önce de arabasında unutulan 7 bin TL'yi sahibine teslim ettiği öğrenildi.
Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Huzur mahallesi İnegöl arasında yolcu taşıyan Mesut Arslan yönetimindeki özel halk otobüsüne, Huzur mahallesinde bulunan duraktan bir çift çocukları birlikte bindi. Yüksek derecede ateşi olan 5 yaşındaki çocuğunun ailesi otobüs içerisinde telaşlı bir şekilde araç sürücüsüne biraz daha hızlı gitmesini istemesi üzerine durumdan haberdar olan Arslan, güzergahını değiştirerek İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine yolcularla birlikte getirdi. Sürücü daha sonra normal hattına devam etti.
‘Yolcular anlayışla karşıladı’
Konu ile ilgili açıklama yapan otobüs sürücüsü Mesut Arslan, "Durakta bir aile otobüse bindi. İnegöl’e doğru gelirken aile telaşlı bir şekilde bana biraz daha hızlı gitmemi istedi. Ben de sebebini öğrendikten sonra hemen aracın dörtlülerini yakıp hastaneye getirdim. Araç içerisinde yolcularda vardı onlarda anlayışla karşılayarak bana teşekkür etti" dedi.

Bulduğu 7 bin lirayı sahibine teslim etti
Şoför Mesut Arslan geçtiğimiz günlerde arabasının içerisinde unutulan, içerisinde 7 bin TL nakit para kredi kartları olan cüzdanı sahibine ulaştırarak teslim etmişti. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.