SON DAKİKA
Hava Durumu

Otomobil fiyatına güvercin...

Bursa'da düzenlenen 1. Süskuşu ve Damızlık Festivali'nde sergilenen güvercinlerin fiyatı dudak uçuklatıyor. Bursalı güvercin yetiştirici bir kişi,

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2014 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2014 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Otomobil fiyatına güvercin...
Bursa'da düzenlenen 1. Süskuşu ve Damızlık Festivali'nde sergilenen güvercinlerin fiyatı dudak uçuklatıyor. Bursalı güvercin yetiştirici bir kişi, karakuyruk tipi kuşunu 35 bin liraya aldığını ve yetiştirdiğini söyledi.
Bursa'da Çiftehavuzlar Güvercin Yetiştirenler ve Sevenler Derneği tarafından Yıldırım Spor Kompleksi'nde 1. Süskuşu ve Damızlık Festivali gerçekleştirildi. Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşlar güvercinlerini sergiledi. Yaklaşık 250 kişinin 300'e yakının güvercinini getirdiği festivalde renkli görüntüler yaşandı. Birbirinden ilginç güvercinlerin sergilendiği sergide bazı yetiştiricilerin kuşları için istediği fiyatlar dudak uçuklattı. Festivale İzmir'den katıldığını ifade eden Selahattin Öztep, mavi kafa kuyruk türü güvercinine bir kişinin 9 bin lira verdiğini söyledi. Güvercinini satmadığını dile getiren Öztep, 15 bin lira verenin olmasında durumunda verebileceğini belirtti.
Bursalı güvercin yetiştiricisi Serkan Güler ise, "Bu kuşların cinsi karakuyruk, Gönen'e ait bir güvercindir. 35 bin liraya aldım. Aranan tüm özellikler bu kuşta var. Duruşu, ayak yapısı, kafa tarzı, rengi gibi özellikleri var" dedi.
Çiftehavuzlar Güvercin Yetiştirenler ve Sevenler Derneği Başkanı Sami Eren ise, "Bütün şehirlerden gelen misafirlerimiz var. Kuşları burada sergiliyoruz. Katılım oldukça güzel" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.