SON DAKİKA
Hava Durumu

Otomobil şarjlı bisiklete çarptı: 2 yaralı

İnegöl'de seyir halindeki hafif ticari araç aracını park etmeye çalışırken aynı istikamette bulunan Yusuf K. yönetimindeki şarjlı bisik

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2018 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2018 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Otomobil şarjlı bisiklete çarptı: 2 yaralı
İnegöl'de seyir halindeki hafif ticari araç aracını park etmeye çalışırken aynı istikamette bulunan Yusuf K. yönetimindeki şarjlı bisiklet ile çarpıştı. Kazanın etkisi ile bisiklette bulunan 2 kişi yaralandı.
Olay, İnegöl'ün Nuri Doğrul Caddesi üzerinde meydana geldi. Çardak Camii istikametinden Nuri Doğrul Caddesi istikametine seyir halinde olan, hafif ticari otomobil sürücüsü Ahmet B., aracını park etmek için sağa manevra yaptığı sırada aynı istikamette bulunan Yusuf K. yönetimindeki şarjlı bisiklet ile çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle devrilen şarjlı bisikletten düşen sürücü Yusuf K. ile annesi Hatice K. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bisiklet sürücüsü Yusuf K. ile annesi Hatice K.'ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu kazayla ilgili tahkikatın ise sürdüğü öğrenildi. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.