SON DAKİKA
Hava Durumu

Otopark istediler

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kayhan Çarşısı esnafı ile bir araya geldi. Çarşı esnafı, Başkan Altepe’den otopark talebinde

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2013 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2013 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kayhan Çarşısı esnafı ile bir araya geldi. Çarşı esnafı, Başkan Altepe’den otopark talebinde bulundu. 


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fehmi Duban ile birlikte Ulucamii’de katıldığı bir cenaze namazının ardından Kayhan Çarşısı esnafı ile bir araya geldi. Dükkanları tek tek dolaşarak esnafın meselelerini dinleyen Başkan Altepe, isteklerin en kısa zamanda yerine getirileceğinin sözünü verdi.
Çarşı esnafı, Başkan Recep Altepe’den meydan yerine otopark isterken, çarşıya müşteri gelmemesinden şikayetçi oldu. Başkan Altepe ise, geçen ramazan bayramında çarşıyı ziyaret ettiğini ve müşteri kaynadığını belirterek, müşteriyi esnafın çekmesi gerektiğini söyledi. Çarşı esnafının otopark talebini de değerlendiren Altepe, “Otopark için zamana ihtiyaç var. Biraz zaman geçsin, onu da halledeceğiz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.