SON DAKİKA
Hava Durumu

Otoparklarda Yeni Uygulama

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi trafiğe çözümler üretilen hizmetleri kapsamında BURBAK tarafından işletilen cadde otoparklarında

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2013 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2013 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Otoparklarda Yeni Uygulama
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi trafiğe çözümler üretilen hizmetleri kapsamında BURBAK tarafından işletilen cadde otoparklarında, vatandaşlardan ilk 15 dakika için park ücreti alınmıyor. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin otopark sıkıntısını çözmek ve kalıcı çözümler üretmek amacıyla BURBAK üzerinden uygulamaya soktuğu ilk 15 dakika için park ücreti almaması vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı. Bursa’nın ulaşımını alternatif uygulamalarla rahatlatan çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, her geçen gün kent merkezindeki trafiği de pratik çözümlerle daha modern bir hale kavuşturuyor. Vatandaşların trafikte sıkıntı yaşamamaları için çalışmalar yapılıyor.
BURBAK gözetimindeki cadde otoparklarında sürdürülen parklanma uygulamasında, özellikle kısa süreli ve acil işi olan vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla ilk 15 dakika için ücret alınmıyor. Caddelerdeki parklanmadan sorumlu olan BURBAK’ın uygulamaya başladığı ‘ilk 15 dakika için ücret alınmaması’ kapsamında, uyarıcı tabelalar tüm caddelere yerleştirildi. Uygulamayı olumlu bulan vatandaşlar, trafiğin daha düzenli hale geleceğine inandıklarını ifade ediyorlar.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.