SON DAKİKA
Hava Durumu

OTSO'da seçimler tamam

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nda iki grubun yarıştığı meclis seçimleri tamamlandı. Mevcut başkan Ergün Efendioğlu’nun grubundan 18 k

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2013 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2013 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nda iki grubun yarıştığı meclis seçimleri tamamlandı. Mevcut başkan Ergün Efendioğlu’nun grubundan 18 kişi, rakip gruptan 10 kişi, 2 de bağımsız olmak üzere toplam 30 kişi meclis üyeliğine seçildi. 


Orhangazi TSO’da seçimler İlçe Seçim Kurulu nezaretinde yapıldı. Seçimlerde 15 meslek komitesinde 2’şer kişiden toplam 30 kişi seçildi. Seçimlerde Ergün Efendioğlu ve Erol Hatırlı’nın grubu ile Emrullah Sözer ve Levent Çokgüler’in grubu yarıştı. Adaylar sandıkların açılmasını heyecanla bekledi. Seçimlerde Efendioğlu’na karşı aday olan Sözer grubundan çıkamadı. Erol Hatırlı karşısında meclis başkanlığına talip olan Levent Çokgüler ise grubundaki rakibi ile berabere kaldı. Çokgüler kura çekimini kaybedince grubundan çıkamadı.
Orhangazi TSO seçimleri Ergün Efendioğlu’nun üstünlüğü ile sona erdi. Seçimler sonucunda OTSO Meclisi’ne Efendioğlu grubundan 18 kişi, rakip gruptan ise 10 kişi girebildi. İki kişi ise bağımsız üye oldu. Efendioğlu seçimlerde güvenoyu almış oldu.
Orhangazi TSO’nun tamamlanan Meclis seçimlerinden sonra ise gözler yönetim kurulu seçimine çevrildi. Efendioğlu karşısında aday olan grubun öncü isimleri meclise giremeyince gruptan seçilen 10 kişinin rakip liste oluşturup oluşturmayacağı şimdilik belli değil.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.