SON DAKİKA
Hava Durumu

Ovaakça meydanına kavuşuyor

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ovaakça Mahallesi’nde yapımına Kasım 2012’de başlanan hizmet binası ve meydan düzenleme çalı

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2013 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2013 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ovaakça Mahallesi’nde yapımına Kasım 2012’de başlanan hizmet binası ve meydan düzenleme çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. 


Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Dündar, kısa süre içinde modern hizmet binası ve meydanı hizmete açacaklarını söyledi. Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Erdönmez ve Merkez Mahalle Muhtarı Hakkı Aydemir ile birlikte çalışmaları inceleyen Dündar, Ovaakça’nın 2009 seçimlerinin ardından Osmangazi’ye bağlanmasıyla yeni bir kimliğe büründüğünü söyledi. Göreve geldikleri ilk günden itibaren Ovaakça’da yollar, parklar, yeni muhtarlık binaları ve parklar yaptıklarını söyleyen Başkan Dündar, “Toplam 375 metrekare alana kurduğumuz modern hizmet binamızın içerisinde muhtarlık, ofis, iki adet çok amaçlı salon, çay ocağı ve depo yer alıyor. Hizmet binası ile birlikte yapımı devam eden meydan düzenleme çalışmalarında da son aşamaya gelindi. Kamulaştırmalar neticesinde elde ettiğimiz toplam 870 metrekarelik bir alanda gerçekleştirdiğimiz meydan ve hizmet binamızın son çevre düzenlemeleri yapılıyor. Yaklaşık bir ay içinde açılışını gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.