SON DAKİKA
Hava Durumu

ÖzdilekPark Nilüfer kapılarını açtı

Özdilek Holding 1000 kişiye istihdam sağlayacak 50 milyon $’a mal olan  2017’nin ilk AVM’si  ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’i  Bursalıların hiz

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2017 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2017 20:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
ÖzdilekPark Nilüfer kapılarını açtı
Özdilek Holding 1000 kişiye istihdam sağlayacak 50 milyon $’a mal olan  2017’nin ilk AVM’si  ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’i  Bursalıların hizmetine açtı.
Fatma BAŞARAN

Türkiye’nin en yüksek marka değerine sahip ilk 100 şirketi arasında yer alan Özdilek Holding’in ÖzdilekPark konseptine sahip üçüncü AVM yatırımı olan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, bugün  yapılan basın organizasyonu ile tanıtıldı. Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili E. Murat Özdilek ve ÖzdilekPark Bursa Nilüfer projesinde görevli üst düzey yöneticilerinin ev sahipliği yaptığı toplantıda, projenin tüm detayları anlatıldı.



ÖZDİLEK AVM’LERİNDE  HEDEF 58 MİLYON ZİYARETÇİ

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde 50 milyon $’lık yatırım bütçesiyle hayat bulan, 60.000 m2 kapalı alanda konumlandırılan ve toplam 20.000 m2 kiralanabilir alanda, 4 kat ve 55 mağaza bulunan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de Özdilek Hipermarket, Özdilek Departman Mağaza, Kafe Safahat ve birçok seçkin markanın yanı sıra sinema ve oyun-eğlence merkezi yer alıyor. Rahat ve aydınlık bir yapıda olmasının yanı sıra misafirlerinin konforunu düşünerek tasarlanan Özdilek BursaPark Nilüfer, ulaşım kolaylığıyla da büyük beğeni topluyor. İzmir Yolu’na direkt bağlantı, metro İstasyonuna 2 dakika, İdo Feribot İskelesi’ne 25 dakika, Budo Deniz Otobüsü’ne 28 dakika ve toplu taşıma imkanlarıyla da konuklarına sınırsız seçenek sunan Özdilek BursaPark Nilüfer’de servis hizmeti de bulunuyor. AVM’de, kiracıları ile birlikte toplam 1000 kişiye istihdam sağlamayı hedefleyen Özdilek Holding, bu yatırımda 400, toplamda olarak ise 8.500 kişiye istihdam sağlamış olacak. Öte yandan 2016 yılında Özdilek AVM’leri 51 milyon kişi ziyaret ederken, holding bu oranı 2017 yılında 58 milyona çıkarmayı hedefliyor.



1000 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAK

Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek toplantıda yaptığı açıklamada , “ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, her düzeydeki müşteri kitlesine hitap edebilen; hipermarket, büyük mağazalar, çocuk ve gençlere yönelik eğlence birimleri bulunan ve halkın tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplamayı amaçladığımız bir konsepte sahiptir. Kiracılarıyla birlikte toplam 1000 kişiye istihdam sağlayacak olan yeni yatırımızın, bölgenin ekonomik kalkınmasına da destek olmasından dolayı çok mutluyuz. Bu kapsamda yıl içinde yaklaşık 7,5 milyon ziyaretçiye ulaşmayı hedefliyoruz. 50 milyon $’lık yatırım bütçesiyle hayat bulan yeni yatırımızın öncelikle ülkemize sonrasında ise Bursa ve çevre illerdeki ziyaretçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

16 NİSAN’DA HERKES VİCDANINA GÖRE HAREKET EDECEK

ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de dünyanın en iyi uygulama marketi planlamasını yaptıklarını belirten Hüseyin Özdilek, mağazalarının hepsinin kiralandığını söyledi. 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda Türkiye için hayırlısını dilediklerini söyleyen Özdilek sözlerine şöyle devam etti: ‘’ Referandum sonrası hiçbir şey değişmez sayın cumhurbaşkanı da başbakan da aynı şekilde yolumuza devam ederiz dedi. Türkiye cumhuriyet ile idare edilen bir ülke. Bana göre evet diyen de olacak hayır diyen  de olacak. Herkesin vicdanı cevap verecek,  vicdanına göre hareket edecek. Bu kamuoyunun  ve vatandaşın hür iradesiyle hareket edeceği bir hadise. Biz iş adamıyız siyasetçi değiliz , bizim her kesimden müşterimiz var .Bizim  bir oyumuz var gider seçimlerde de kullanırız referandumda da kullanırız.’’

 

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.