SON DAKİKA
Hava Durumu

ÖZEL BURSA KÜLTÜR OKULLARI BAŞARIYA DOYMUYOR

Özel Bursa Kültür Okulları, bünyesinde bulunan Bilişim Teknolojileri Elektronik Robot Kulübü, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin düzenlediğ

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2017 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2017 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
ÖZEL BURSA KÜLTÜR OKULLARI BAŞARIYA DOYMUYOR
Özel Bursa Kültür Okulları, bünyesinde bulunan Bilişim Teknolojileri Elektronik Robot Kulübü, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin düzenlediği robot yarışmasında Türkiye birincisi oldu. 

Teknoloji anlamında her geçen gün yenilikler ve başarılar üreten Özel Bursa Kültür Okulları, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Teknolojinin gelişimine ayak uydurarak 4 yılı aşkın süredir devam eden çalışmalar meyvelerini vermeye devam ediyor. Bu yıl ilk defa katıldığı Yıldız Teknik Üniversitesi Robot Yarışması Çizgi İzleyen Kategorisinde 200'ü aşkın robot içerisinde Big King Kültür-1 robotu ile birincilik derecesini elde etti. Türkiye'nin birçok yerinden gelen özel ve kamu lise, üniversite öğrencilerinin yer aldığı yüzlerce yarışmacı ve binlerce katılımcıyı geride bırakarak birinciliği göğüsleyen Özel Bursa Kültür Okulları öğrencileri, Bursa’nın teknoloji ve bilim dünyasındaki gururu oldu. Yıl içerisinde İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesinde Türkiye 1.liği, Marmara Robot Yarışmalarında ise Türkiye 2.’liği alan Bilişim Teknolojileri Elektronik Robot Kulübü, son olarak da Yıldız Teknik Üniversitesinde Türkiye 1.liği alarak başarılarına başarı kattı.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.