SON DAKİKA
Hava Durumu

Özen, 'Bursa ve Türkiye yeni zafere imza atacak'

Sercan Güler AK Parti Bursa 1.Bölge 3.sıra milletvekili adayı Refik Özen 24 Haziran seçimleri öncesinde saha çalışmalar

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2018 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2018 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Özen, 'Bursa ve Türkiye yeni zafere imza atacak'
Sercan Güler
AK Parti Bursa 1.Bölge 3.sıra milletvekili adayı Refik Özen 24 Haziran seçimleri öncesinde saha çalışmalarını değerlendirerek,  24 Haziran akşamı Bursa ve Türkiye’nin yeni bir zafere imza atacağını vurguladı.
AK Parti Bursa 1.Bölge 3.sıra milletvekili adayı Refik Özen, Bursa Şehir Gazetesi’ne yaptığı ziyarette sahadaki son durumu ve seçim sürecinde yaptıkları çalışmaları anlattı. Saha çalışmalarının uzun zamandır sürdüğünü ifade eden Özen, “ Ramazan Ayı’nda da yoğun bir program içersinde olduk gündüzleri esnaf ziyaretleriyle vatandaşlarımızla buluştuk, iftar saatlerinde çeşitli programlarımız oldu. Bizim açımızdan Ramazan ayı çok bereketli geçti. Vatandaşlarla bire bir diyaloğa girerek onların sıkıntılarını dinledik. Vatandaşlarımızda bu anlamda çok mutlu oldu. Milletvekili adayıyla yüz yüze temas kurarak sıkıntılarını dile getirdikleri için onlar da bizlerde mutlu olduk.  Sahadaki çalışmalarımız oldukça pozitif geçti” değerlendirmesinde bulundu.


“BURSA’NIN MİLLETVEKİLİ SAYISI ARTACAK”
24 Haziran akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin büyük bir zafere imza atacağını vurgulayan Özen, “Ben inanıyorum ki 24 Haziran akşamı inşallah AK Parti olarak Bursa’da yeni bir zafere imza atacağız. Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemine geçişinde Bursa üzerinde düşen görevi yerine getirmiş olacak.  AK Parti olarak da burada şuan ki mevcut sayısının üzerinde bir milletvekili sayısıyla mecliste yer alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
"GEÇMİŞİ VATANDAŞLARA HATIRLATTIK"
Saha çalışmalarında bazı hususlar üzerinde yoğunlaştıklarını ve geçmişi vatandaşlara hatırlattıklarını belirten Özen şunları söyledi: “28 Şubat sürecinden, 17 Nisan Bildirileri, kumpas hadiseleri, 6-7 Ekim olayları, Hendek Savaşları, 15 Temmuz hain darbe girişimi ve benzeri olayları hatırlatarak Türkiye’nin mevcut kazanımlarını kolay elde edemediğini vatandaşlarımıza bir kez daha aktardık. Bu kazanımların kaybedilmemesi noktasında önümüzdeki bu sınavın başarı ile geçilmesi gerektiğini de ifade ettik. Sahada en çok çalışan yine AK Parti, seçim stratejisi anlamında da başarılı bir süreç geçirdik. Bursa ve Türkiye açısında 24 Haziran’da güzel bir netice çıkacağına canı gönülden inanıyorum.”
REFİK ÖZEN KİMDİR?
Osmangazi AK Parti İlçe Başkanı olarak hizmet eden Refik Özen, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti Bursa Milletvekili Adayları listesinde 1.Bölge 3.Sıra'da yer aldı. Abidin Usta Mutfağı ve Örnek Yemek Sanayi Yönetim Kurulu üyesi Refik Özen, ticaretle uğraşmaktadır.1975 Bursa doğumlu Refik Özen, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.