SON DAKİKA
Hava Durumu

Özer Matlı'ya sevindirici haber

Bursa Ticaret Borsası’ nda 7 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday olan ve geç kayıt yaptırd

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2013 19:16
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2013 20:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Ticaret Borsası’ nda 7 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday olan ve geç kayıt yaptırdığı gerekçesiyle seçmen listelerinde seçilme yeterliliği ile adı yer almayan Özer Matlı’ nın Osmangazi 3. Seçim Kurulu Başkanlığı’na yaptığı itiraz kabul edildi ve Özer Matlı’ nın seçime katılmasına ilişkin engel ortadan kalktı. 


Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Özer Matlı, “Seçim Kurulu Başkanlığı itirazımızı kabul etti ve hak yerini buldu” dedi. 7 Mayıs tarihindeki Bursa Ticaret Borsası seçimlerine ekip halinde yoğun bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden Özer Matlı, “Bu son gelişme çalışma şevkimizi daha da artırdı. Ticaret Borsası üyeleri arasında çok fazla değişim ve yenilenme isteği var. Bunu görmek bizleri sevindiriyor. Bizde, üyelerden gelen bu istek doğrultusunda hazırladığımız projelerle 7 Mayıs’ taki seçimlerden başarıyla çıkacağımıza gönülden inanıyoruz” diye konuştu.
Bursa Ticaret Borsası Başkan Adayı Özer Matlı, seçim çalışmalarına ekibiyle beraber üye ziyaretleriyle devam ediyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.