SON DAKİKA
Hava Durumu

Özgen Keskin'den Şankaya'ya vefa

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin,  iş adamı Şükrü Şankaya'nın ölümünün 7. yıldönümünde  Cavit Çağlar'ı yalnız bırakmadı...

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2012 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2012 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin,  iş adamı Şükrü Şankaya'nın ölümünün 7. yıldönümünde  Cavit Çağlar'ı yalnız bırakmadı...

11 Ekim 2005'te geçirdiği kalp krizi neticesinde hayatını kaybeden eski Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Şankaya'yı sevenleri unutmadı. Ahmetpaşa Mezarlığı'ndaki anma merasiminde, yaptığı hayırlarla yad edilen Şankaya'nın ruhu için Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Anma törenine Nergis Holding İcra Kurulu Başkanı Cavit Çağlar, merhumun oğlu Şenol Şankaya, kardeşi Kadri Şenkaya’nın yanı sıra Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker, Bursaspor B Genç Takımı ve sevenleri katıldı.

Törene katılanlara teşekkür eden Çağlar, "Yedi yıldır, Şükrü abim tekrar bir gün yanımıza gelecekmiş gibi hissediyorum. Onun yokluğunu hissediyorum. Çünkü biz dayı-yeğen değil, abi-kardeş değil, bir baba-oğul gibi yakındık. İki arkadaş gibi yakındık. Birbirimizi tamamlardık” dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da yaptığı konuşmada, “Şükrü Şankaya’nın ortaya koyduğu değerler, bugün bizim aradığımız değerler. Onun için kendisinin önemi ve değeri biraz daha ortaya çıkıyor. Temennim ve dileğim, toplumda bugün bulamadığımız, çok aradığımız bu değerlerin insanlarımızda yaşayabilmesi” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.