SON DAKİKA
Hava Durumu

Özgür Eren'den Muhteşem Konser

Temaşa-i Ramazan programı kapsamında konser veren usta sanatçı Özgür Eren, şarkılarıyla Bursalı sevenlerini keyifli bir müzik yolculuğuna

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2013 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2013 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Özgür Eren'den Muhteşem Konser
Temaşa-i Ramazan programı kapsamında konser veren usta sanatçı Özgür Eren, şarkılarıyla Bursalı sevenlerini keyifli bir müzik yolculuğuna çıkardı. 


Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından organize edilen Temaşa-i Ramazan programı, Merinos Parkı’nda eğlenceli anlara imza atmaya devam ediyor. Birbirinden özel sanatçılarla Bursalı sanatseverleri bir araya getiren program, yine özel bir sesi ağırladı. Başarılı yorumu ve kendine has çizgisiyle müzik dünyasında dikkat çeken sanatçılardan biri olan Özgür Eren, Bursalı hayranlarını eşsiz bir müzik yolculuğuna çıkardı. Bursa’ya özel bir repertuarla sevenlerini selamlayan sanatçı, sanatseverlerden yoğun ilgi gördü. Eren’in türkülerine vatandaşlar da eşlik etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Özgür Eren, zarafetiyle göz kamaştırdı. Kültür A.Ş. Genel Müdürü Rıfat Bakan, konserin sonunda hayranları tarafından alkış yağmuruna tutulan Özgür Eren’e teşekkür plaketi verdi.
‘Temaşa-i Ramazan’da aynı akşam Abdullah Beyhan da bir konser verdi. Vatandaşlar Beyhan’ın ilahileriyle huzur dolu bir akşam yaşadı. Merinos’ta Temaşa-i Ramazan programı gecenin geç saatlerine kadar devam etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.