SON DAKİKA
Hava Durumu

Özlem Buğday Yağmur yeniden Gazete Bursa'da

Gazete Bursa köşe yazarı Özlem Buğday Yağmur, aynı gazetede yazıları yayınlanan Murat Doruk’un kendisine yönelik hakaret içeren yazıl

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2014 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2014 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Özlem Buğday Yağmur yeniden Gazete Bursa'da
Gazete Bursa köşe yazarı Özlem Buğday Yağmur, aynı gazetede yazıları yayınlanan Murat Doruk’un kendisine yönelik hakaret içeren yazıları nedeniyle gazetesi ile yollarını ayırmıştı. Ancak, Murat Doruk’un işine son verilmesinin ardından Yağmur yeniden Gazete Bursa ailesine döndü.

 

Gazete Bursa Köşe Yazarı ve Lodos Genel Yayın Yönetmeni Özlem Buğday Yağmur, aynı gazetede yazıları yayınlanan Murat Doruk’un kendisini hedef alan hakaret içerikli sözleri nedeniyle görevinden ayrılma kararı almıştı. Yağmur bu kararını sosyal medya paylaşım sayfasından da şu sözlerle duyurmuştu: “Yolsuzluktan yargılanan... Bu vesileyle gerçek soyadını dahi kullanmayan... Bir isimle aynı gazetede yazmam hataydı! O vakit dönelim bu hatadan... Bu isim o gazetede kaldığı ve yazar diye yazıları yayınladığı sürece Gazete Bursa ile olan işim bitmiştir. Yolları açık olsun!” Bu tepki üzerine Murat Doruk’un Gazete Bursa’daki işine son verildi ve Özlem Buğday Yağmur yeniden ekibe katıldı.

MURAT DORUK NELER YAZDI?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Tunceli ziyaretini değerlendiren Özlem Buğday Yağmur 29 Kasım 2014 günü yayınlanan “Resti gören MHP Başbakan'ı haklı çıkardı!” başlıklı bir yazı kaleme aldı. Bahçeli’nin ziyaretini değerlendiren Yağmur’a aynı gazetenin köşe yazarı Murat Doruk’tan gazeteci üslubunu aşan bir yanıt geldi. 30 Kasım 2014 günü, “Tunç elli Bozkurtlar, Tunceli’de kapak yaptı” başlıklı bir yazı kaleme alan Doruk, Özlem Buğday Yağmur’u “Bakmayın siz, şipidik terlikli, vampirella kılıklı, cilimboz deresinde oynamamış, kendisini ottan ve attan ayıramamış, şebelekler sürüsü, birkaç yazar ve çizer kadrosunun sözlerine.” Sözleri ile tanımladı. Doruk yazısının devamında Yağmur’un genel yayın yönetmenliğinde hazırlanan Lodos dergisi ve internet sitesini de hedef alarak, “Ulan bazen düşünmüyor değilim, lodos olsanız, rüzgârınız da durulmaz!” ifadelerini kullandı. Doruk’un bu ifadeleri nedeniyle Gazete Bursa’daki işine son verildi.

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.