SON DAKİKA
Hava Durumu

Öztürk'ten soydaşlara çağrı

AK Parti Bursa Milletvekili ve Türkiye Bulgaristan Dostluk Grubu Başkanı Mustafa Öztürk, 12 Mayıs’ta Bulgaristan’da yapılacak milletvekili ge

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2013 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2013 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti Bursa Milletvekili ve Türkiye Bulgaristan Dostluk Grubu Başkanı Mustafa Öztürk, 12 Mayıs’ta Bulgaristan’da yapılacak milletvekili genel seçimlerinde Bursa ve civar illerde yaşayan Bulgaristan göçmeni soydaşlara mutlaka oy kullanmaları çağrısında bulundu.


Türkiye Bulgaristan Dostluk Grubu Başkanı Mustafa Öztürk, “Bütün soydaşlarımızı ve çifte vatandaşlarımızın sandığa gidip demokratik haklarını kullanmalarını talep ediyorum. Bu demokrasi için çok önemli. Bulgaristan ve soydaşlarımız için çok mühim. Türkiye ile iyi ilişkileri geliştirecek, soydaşlarımızın inanç, dil, kültür ve diğer meselelerine çözüm getirecek gençlerin önünü açacak, refahı tabana yayacak değişim noktasında bütün soydaşlarımızın oy kullanacağını düşünüyor ve ümit ediyorum. Bulgaristan'da bir değişime ihtiyaç var. Soydaşlarımız bunu dile getiriyorlar. Türkiye’de yaşayan soydaşlarımızın Bulgaristan'da yaşayan soydaşlarımızın beklentilerini karşılayacak şekilde oy kullanacaklarını ümit ediyorum” dedi.
Türkiye’de yapılacak seçimlerle ilgili bilgi veren Öztürk, “Türkiye’de oy kullanacak 90 bin civarında soydaşımız 90 sandıkta oy kullanacak Bursa’da ise 28 okulda 25 sandıkta 30 bine yakın soydaşımız Bulgaristan seçimleri için oy kullanacak. Soydaşlarımızın bir kısmı oy kullanmak için Bulgaristan’a gidiyor. Seçimle ilgili hazırlıklar yapılmış durumda. Sandık görevlileri belirlendi. Seçim günü gerekli emniyet tedbirleri alınarak seçimlerin güvenli ve demokratik şekilde yapılması sağlanacak“ şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.