SON DAKİKA
Hava Durumu

Parseker'den özür yorumu

 Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Toplantısında konuşan Meclis Başkanı İlhan Parseker, İsrail’in Türkiye’den özür dilemesini,

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2013 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2013 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Toplantısında konuşan Meclis Başkanı İlhan Parseker, İsrail’in Türkiye’den özür dilemesini, bir zafer olarak yorumladı. 


BTSO Mart ayı Meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Parseker, hükümetin çözüm sürecinden ve İsrail’in Türkiye’den dilediği özre değinerek, "Büyük devlet geleneği olan Türkiye, dünyanın neresinde olursa olsun kendi vatandaşını yalnız bırakmayacağını, yapılan yanlışa göz yummayacağını dosta düşmana göstermiştir. Türkiye İsrail’i tanıyan ilk Müslüman ülke olduğu gibi askeri nedenlerle özür dileten ilk ülke olma payesini kazanmıştır. Türkiye’de ne zaman siyaset ekonominin önüne geçse biz iş adamları huzursuz oluruz. Ama bu günlerde siyasetin, ekonominin önüne geçmesinden gayet hoşnut olduğumuzu söylemem gerekiyor. Bir süredir kanlı terör örgütünün silah bırakıp belki de sonsuza kadar ülkeyi terk etmesiyle sonuçlanacak bir süreci takip ediyoruz. Biz iş dünyası olarak daha çok işin, daha çok aşın derdindeyiz. Bu yüzden toplumsal huzuru ve barışı çok önemsiyoruz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından ise BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve Meclis Başkanı Parseker, 2009-2013 döneminde görev alan komite başkanları ve üyelerine hizmetlerinden dolayı plaket verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.