SON DAKİKA
Hava Durumu

Pazarcılıktan tasarımcılığa giden yol

(ÖZEL HABER) İŞ HAYATINA PAZARCILIKLA BAŞLAYAN ÜNİVERSİTELİ KADININ AZMİ PAZARLARDA TEZGAH AÇAN ÜNİVERSİTE MEZUNU GENÇ KADIN, TASARIMLARIYLA KISA SÜREDE ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2016 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2016 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Pazarcılıktan tasarımcılığa giden yol
Pazarlarda tezgah açarak iş hayatına atılan üniversite mezunu genç kadın, girişimciliği ve tasarımdaki başarısıyla kısa zamanda adını sosyal medyada duyurmayı başardı.
 

 

Karacabey ilçesinde kurduğu hazır giyim markası ile sosyal medyada kısa zamanda adından söz ettiren Nur Leventoğlu, pazar tezgahlarıyla başlayan iş hayatındaki başarısını dünya çapında büyütmeyi hedefliyor. Kocaeli Üniversitesi Pazarlama Bölümü mezunu 25 yaşındaki Leventoğlu, Karacabey’de girdiği uygulamalı girişimcilik eğitimi başarıyla tamamlayarak kendi tasarımlarını üretmeye başladı. Çarşıda ve pazarda kıyafet satarak ticarete başlayan Leventoğlu, sosyal medyada kısa zamanda adından söz ettirerek müşterilerine ulaşmayı başardı.

 

"EN BÜYÜK HEDEFİM"

Karacabey’de açtığı butik ve atölye ile kendi çizimlerini tasarlayan modacı Leventoğlu, kıyafetlerin yanı sıra çizdiği ayakkabı modelleriyle de defilelerin şimdiden aranan ismi haline geldi. Hazır giyimde satışlarının önemli bir kısmını sosyal medyadan gerçekleştiren Leventoğlu, bu sayede ülke geneline kendisini tanıtarak modadaki çizgisini geniş kitlelere yansıttığını söyledi. Leventoğlu, “Kendi markam ve kendi koleksiyonlarımı hızlandıracağım. Türkiye'de iyi bir isim olacağıma inanıyorum. Bunun için uğraşıyorum. Bu benim en büyük hedefim. Koleksiyonumu sıra dışı hazırlamayı seviyorum. Koleksiyonumu kategorize etmeyi çok fazla sevmiyorum. Hedeflediğim kitle ruh halime göre değişim gösterebiliyor. Ben o anki ruh halime göre giyinen bir insanım. Ruh halim o an neyi, nasıl tasarlamak istiyorsa onu tasarlıyorum. Çok sıra dışı da olabiliyorum, çok klasik çalışan kadınlara da hitap edebiliyorum. Artık ayakkabı tasarlamaya da başladım. Kısa zaman içerisinde modelleri genişleteceğim” dedi.  (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.