SON DAKİKA
Hava Durumu

Piknikçilere müjde!

 Bursa’nın Gemlik ilçesinde, Manastır bölgesindeki çamlık alanının yanı sıra Yeniköy girişindeki araziyi piknik bölgesi yapan Gemlik Bel

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2013 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2013 20:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Bursa’nın Gemlik ilçesinde, Manastır bölgesindeki çamlık alanının yanı sıra Yeniköy girişindeki araziyi piknik bölgesi yapan Gemlik Belediyesi, yeni mesire yerleri oluşturmak için de kolları sıvadı. 


Umurbey, Adliye, Güvenli, Engürücük ve Kurtul köyleri bölgesinde piknik alanı olabilecek arazileri gezen Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Kurtul Göleti’nin çevresini yaz aylarına kadar piknik alanı yapmayı hedeflediklerini söyledi. Gölet çevresinin düzenleyeceklerini vurgulayan Yılmaz, ayrıca kamelyalar ve barbeküler koyarak Gemlik ve Bursa halkının hizmetine sunacaklarını kaydetti.
Gemlik’in büyüyen ve gelişen potansiyeli ve artan nüfusuyla birlikte sayfiye alan ihtiyacının da arttığını anlatan Yılmaz, belediye olarak insanların hafta sonunu rahat ve huzurlu bir ortamda geçirecekleri piknik alanı sayısını artırmayı düşündüklerini bildirdi. Yılmaz, çevre mahalle ve köylerdeki uygun alanların da tespit edilip buralara da yeni piknik yerleri yapacaklarını söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.