SON DAKİKA
Hava Durumu

Plaketler Başbakan'dan

Türkiye’de 13’üncü, Bursa’da ise 11’inci dönem Siyaset Akademisi'nin sınav sonuçları belli oldu. İl birincisi Emrullah Güler ve Akademi

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2013 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2013 19:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Türkiye’de 13’üncü, Bursa’da ise 11’inci dönem Siyaset Akademisi'nin sınav sonuçları belli oldu. İl birincisi Emrullah Güler ve Akademi Koordinatörü İl Ar-Ge Başkanı Öznur Yağcı plaketlerini Genel Merkez’de yapılan törenle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. 

 


Türkiye birincisinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bir yurt dışı gezisine, ikinci ve üçüncülerin de yurt içi gezisine katılarak ödüllendirileceği Siyaset Akademisi organizasyonu Türkiye’nin çeşitli merkezlerinde devam ediyor. Ülke genelinde yaklaşık 50 bin Bursa’da ise yaklaşık 3 bin kişi ile buluşan Siyaset Akademisi halen Kestel’de sürüyor. Akademi dersleri nisan ayında da Gemlik ve Mustafakemalpaşa ilçelerinde sürecek. Bursa’daki Siyaset Akademisi’nin 1’incisi Emrullah Güler ile Akademi Koordinatörü Öznur Yağcı, başarı plaketlerini Genel Merkez’de düzenlenen törenle Başbakan ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.
AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın parti içinden ve dışından birçok önemli siyasetçi ve uzmanların eğitim verdiği Siyaset Akademisi’nin, AK Parti’nin ‘öğrenen bir organizasyon’ olduğunun en önemli işareti olduğunu söyledi. Yalçın, Siyaset Akademisi sayesinde, Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu bilgili ve donanımlı, hizmeti siyasetin esası kabul eden yeni siyasetçiler yetiştirmenin gururu yaşadıklarını aktararak, programın bu yıl da maksadna ulaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Konuyu değerlendiren İl Ar-Ge Başkanı Öznur Yağcı da her çeşit görüş ve düşünceden insanımıza açık, siyaset kültürümüzün oluşmasına katkı koyan, aynı zamanda teşkilat mensuplarının donanım ve birikimlerinin artmasını sağlayan Siyaset Akademisi’nin açıldığı her dönem Bursa’da kamuoyunun ilgi ve takdirini kazandığını söyledi. Yağcı, katılımcıların sertifikalarının önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir organizasyonla dağıtılacağını duyurdu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.