SON DAKİKA
Hava Durumu

'Plazalı işadamları' kervanına Faruk Çelik de katıldı

Bakan Çelik’in hukuk fakültesini yeni bitiren oğlu Enes Çelik’in büyük hissedarı olduğu Hakfa İnşaat’ın Mihraplı’da yaptığı Green White P

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2013 23:52
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2013 00:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bakan Çelik’in hukuk fakültesini yeni bitiren oğlu Enes Çelik’in büyük hissedarı olduğu Hakfa İnşaat’ın Mihraplı’da yaptığı Green White Plaza’dan Bursalı sanayici ve işadamları ofis alabilmek için adeta birbiriyle yarışıyor.  Green White Plaza’daki  satılan ofislerin  metre karesi’nin 4 bin liradan alıcı bulduğu belirtiliyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in Hukuk Fakültesi’ni yeni bitiren oğlu Enes Çelik’in büyük hissedarı olduğu Hakfa İnşaat Nakliye San. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılan Green White Plaza kapılarını Bursalı konuklarına açmak için gün sayıyor. Zarife Erben’in yer sahibi olduğu ve ilk olarak Hakfa Erben Plaza olarak düşünülen iş merkezinin adı daha sonra Green White Plaza olarak değiştirildi. Mihraplı mevkiinde olan ve inşaatı yaklaşık bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan Green White Plaza’da satılan ofislerin fiyatlarının da metrekaresi yaklaşık 4 bin liradan satışa sunulduğu belirtildi.

SHERATON VE CROWNE PLAZA’YA KOMŞU

Faik Çelik Holding tarafından kısa bir süre önce Bursalıların hizmetine açılan Sheraton ve Aloft Otelleri ile Crowne Plaza Otel’i ne de komşu olan Green White Plaza’da Bursalı sanayici ve işadamlarının ofis alabilmek için adeta birbiriyle yarıştığı da kaydedildi. 300 metrekare bir ofisin 1 milyon 300 bin liradan satışa sunulduğu yeni plazada pek çok tanınmış sanayici ve işadamının 2’şer ofis aldığı da belirtildi.

OĞUL ÇELİK EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in Hukuk Fakültesi’nden yeni mezun olan oğlu Enes Çelik’in büyük hissedarı olduğu Hakfa İnşaat, üstlenip tamamladığı projelerle de adından söz ettiriyor. Bursa’da pek çok inşaat projesinde imzası olan Hakfa İnşaat’ın önümüzde ki günlerde de Saygın Kent’te büyük bir projeye start vereceği belirtildi.  Mazisi çok eski olmayan Hakfa İnşaat’ın başarısının arkasında Enes Çelik’in disiplinli çalışmasının etkisinin olduğu da konuşulanlar arasında.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.