SON DAKİKA
Hava Durumu

Polis korkusu zor anlar yaşattı

Bursa’da kaybolan 8 yaşında bir çocuk polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Resmi üniformalı polisleri karşısında gören öğrenci, korkudan k

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2012 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2012 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Polis korkusu zor anlar yaşattı
Bursa’da kaybolan 8 yaşında bir çocuk polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Resmi üniformalı polisleri karşısında gören öğrenci, korkudan kimseyi yanına yaklaştırmadı.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Yeşilyayla Caddesi'nde meydana geldi. Küçük bir çocuğun kaybolduğunu fark eden vatandaşlar, polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştı. Resmi üniformalı polis ekiplerini gören küçük çocuk korkudan kaçmaya başladı. Ağlamaya başlayan küçük çocuk yanına kimseyi yaklaştırmadı. Polisler bunun üzerine olay yerine sivil polis ekibi çağırdı. Ara sokakta bekleyen polis ekipleri, öğrencinin bir yere kaybolmaması için vatandaşlardan yardım istedi.

KORKUDAN ADINI BİLE UNUTTU
Olay yerine gelen sivil polislerin adını sorduğu öğrenci korkudan cevap veremedi. Çocuğun talebi üzerine üzerine resmi üniformalı polisler olay yerinden ayrıldı. “Öğretmenimi özledim” diyerek sivil polislere seslenen minik öğrenci, üniformalı ekiplerin gittiğini görünce sevinçten, “Gidiyor” diye bağırdı.

Sivil ekipler, kaybolan çocuğu zor da olsa ekip otosuna bindirmeyi başardı. Ekiplerin şeker ikram ettiği çocuk, ailesinin bulunması için polis merkezine götürüldü.

Olaya tanıklık eden vatandaşlar da şaşkınlıklarını gizleyemedi. Vatandaşlar, “Kaybolan küçük çocuk polisleri görünce korktu. Biz de ne olduğunu anlayamadık” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.